Liberalii dezmint că o organizație a partidului a plecat la Udrea

Fostul lider al organizaţiei PNL Baia de Aramă, Cosmin Bobic, a anunțat că întreaga organizaţie a liberalilor a trecut la Partidul Mişcarea Populară.

Liberalii dezmint însă. „Declarația consilierului local al orașului Baia de Aramă, Cosmin Bobic, cum că întreaga organizație PNL Baia de Aramă ar fi trecut la PMP nu este decât o minciună și un act de dezinformare deliberată pe care Elena Udrea și PMP încearcă să le inducă în precampania electorală”, afirmă vicepreședinte PNL Virgil Popescu într-un comunicat transmis presei.

Popescu spune că este vorba doar de Bobic și alți 2-3 membri care au trecut la PMP.

„După ce sub conducerea lui Bobic organizația PNL Baia de Aramă a obținut un scor de aproape 9 procente la alegerile europarlamentare, cu mult sub scorul obținut de organizația județeană, am propus în ședința din iunie a BPT Mehedinți dizolvarea întregii conduceri și preluarea atribuțiilor de președinte interimar al PNL Baia de Aramă de către dl profesor Ioan Cojocaru, consilier local al CL Baia de Aramă, propunere adoptată în unanimitate. Am vorbit cu d-l Cojocaru, actualul nostru președinte interimar, după ce am citit comunicatul PMP, acesta spunându-mi că este membru din 1990 al PNL și nu va pleca niciodată la alt partid cum de altfel nici alți colegi de ai noștri din organizație nu au plecat. Plecarea d-lui Bobic cu încă 2-3 membri nu înseamnă că întreaga organizație a plecat și nu înțeleg de ce a ales să mintă în loc să ne spună bărbătește că vrea să plece la alt partid. Aștept să își dea demisia și din Consiliul Local Baia de Aramă, poziție care o ocupa datorită PNL și nu PMP”, afirmă vicepreședintele PNL.

Mai mult, acesta anunță că o organizație a PMP a trecut la liberali.

„Și dacă tot a venit vorba de organizații, țin să anunț pe aceasta cale că organizația PMP a comunei Livezile a trecut la PNL, președinta organizației, dna Vica Șerban fiind primită în PNL în aceeași ședință din iunie a BPT Mehedinți. În prezent fiind în discuții avansate cu mai mulți membrii PMP ce doresc să părăsească partidul d-nei Udrea de la Mehedinți și să se înscrie în PNL”, spune Popescu în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.