Mircea Lucescu despre decesul lui Nicolae Manea

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, își declară regretul pentru decesul fostului jucător şi oficial rapidist Nicolae Manea, spunând că spera într-o îmbunătăţire a stării de sănătate a acestuia.

„Nu pot să cred! Ştiu că mai exista o speranţă. Vorbisem cu fiul lui, cu Florin, şi mi-a spus că e posibil să mai reziste câteva luni. Ştiam că este într-o situaţie grea, dar toţi speram că se poate ameliora starea lui. Ce rău îmi pare! Să te stingi în 2-3 luni… E prea repede!”, a declarat Mircea Lucescu pentru ProSport.

Lucescu a mai spus că Nicolae a fost un partener excelent în perioada în care au colaborat la Rapid, când giuleştenii au câştigat Cupa României şi campionatul (1998/1999). „Îl cunosc de când eram jucători. Eu eram la Dinamo, el la Rapid. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Foarte devotat ca jucător şi foarte ataşat de tot ceea ce a însemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent în vremea când am fost la Rapid. Un băiat inteligent, cu foarte mult bun-simţ”, a afirmat Lucescu.

Fostul jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a încetat din viaţă, luni dimineaţă, a anunţat clubul din Giulești pe pagina de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.