Monica Niculescu, cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie

Monica Niculescu a ieșit învingătoare în ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie în circuitul profesionist feminin, anunță site-ul WTA.

În ancheta bazată pe voturile internauților, Monica Niculescu s-a impus cu un procentaj covârșitor de 79%, devansându-le pe Angelique Kerber (9%), Sara Errani (5%), Laura Siegemund (5%) și Caroline Garcia (2%)

Niculescu a candidat cu o fază reușită în meciul cu Petra Kvitova (Cehia), la Stuttgart, la scorul de 3-1 în favoarea româncei. Monica a finalizat un schimb disputat cu o lovitură de backhand în lung de linie.

Românca a fost învinsă de Petra Kvitova cu 2-6, 7-6 (5), 6-2, pe 21 aprilie, în optimile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 693.900 dolari, după ce a ratat trei mingi de meci.

Celelalte jucătoare nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii trecute sunt Caroline Garcia (Franța) la Charleston, italianca Sara Errani, pentru o fază reușită la Charleston, germancele Angelique Kerber și Laura Siegemund, pentru lovituri reușite la Stuttgart. Garcia a fost reținută în această anchetă cu o fază reușită în meciul cu Irina Begu de la Charleston, la scorul de 4-6, 5-2, 30-15. Begu a învins-o în primul tur la Charleston pe Carolina Garcia cu 6-4, 2-6, 7-6 (3).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.