Motivele pentru care scapă marii bandiţi

Iată comentariile la articolul De ce scapă marii bandiţi? Corupătorii și cauzele corupției, ignorate de lege publicat în cotidianul.ro:

vasile

in sfarsit cineva vorbeste despre unul din modurile de sifonare a banului public ..cuuu mainile curate ..ei nu si cu constiintele ..daa cui ii pasa..

SI

Beneficiid de legea penala mai favorabila, pe sistemul de drept autohton, cum explicati mediatizarea redeschiderii unor dosare anterior inchise cu neinceperea urmaririi penale de catre procurori, in contextul unor legi anterioare chiar mai putin favorabile ? Cosiderati ca astfel de cauze produc cheltuieli suplimentare in sistemul de justitie, avand drept finalitate asigurarea unei „aparențe” de functionare a profesiilor din acest sistem, profesii care duc in conturile unora, dintre asa-zisii specialisti ai unui astfel de sistem, venituri substantiale ?

Valahu

Foarte interesant ! A inceput sa circule ideea ca si aceasta campanie a DNA-ului care ar fi putut fi benefica dar a fost deviata spre politic de Soros si catzeii sai din presa si ONG-uri, face parte din complot . Este menita sa incetineasca dezvoltarea Romaniei. La fel ca si …..constructia de autostrazi. Sa vazut clar cum au sarit arsi Soros-ii(inclusiv Basescu) cand era gata sa inceapa constructia Comarnic-Brasov si apoi Brasov- Bacau. Nu vor ca Bucurestiul sa fie legat de centrul Transilvaniei. Au motivat ca prioritar ar fi Pitesti-Sibiu dar nici asta nu se face tot datorita loby-ului Soros-ist la Bruxelles. Soros este parte a loby-ului ungar (NU VREAU SA SPUN CA AR SPRIJINI SERVICIILE SECRETE UNGARE) vital interesat in destabilizarea Romaniei si impiedicarea unei legaturi stranse intre Bucuresti si Transilvania. Doresc sa aiba o sansa in viitor pentru ruperea din nou a unei parti din Transilvania. Multi din presa Soros-ista si o.ng.-uri nici nu-si dau seama ca sunt manipulati. Altii insa stiu pentru cine lucreaza !

amicu

Poti sa alergi dupa corupti si chiar sa-i bagi la umbrar o mie de ani. Fara rezolvarea cauzelor coruptiei si fara sa-i „deranjezi” pe corupatori n-ai facut decit spectacol.

??????

Considerati ca redeschiderea unor dosare in care anterior s-ar fi dispus neinceperea urmariri penale are loc de fapt in contextul aparitiei unor elemente si probe , altele decat cele in baza carora s-a dispus neinceperea urmariri penale, fapt ce ar justifica redeschiderea unor cercetari anterior inchise ?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.