O nouă zi cu proteste la Chișinău

Capitala Republicii Moldova va fi din nou teatrul unor manifestații de protest de amploare sâmbătă, informează site-ul moldovean Unimedia.

Membrii și simpatizanții Platformei Civice, Demnitate și Adevăr se vor aduna la un miting de protest în Piața Marii Adunări Naționale unde vor cere stoparea „dictaturii criminale”. Manifestația este programată să înceapă la ora 11.00.

O oră mai târziu în scuarul Parlamentului, membrii Partidului Socialiștilor și al Partidului Nostru se adună pentru a protesta împotriva guvernării și a candidaturii PDM pentru funcția de prim-ministru. Cele două partide anunță că își doresc alegeri parlamentare anticipate.

Miercuri Platforma Demnitate și Adevăr au organizat un protest contra desemnării lui Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru. Paralel în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, simpatizanții Partidului Democrat au organizat un miting în susținerea controversatului om de afaceri.

Joi o manifestație similară a fost organizată de către Platforma DA din nou în Piața Marii Adunări Naționale, iar în scuarul Parlamentului au protestat simpatizanții Partidului Politic Partidul Nostru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.