Olguței Vasilescu i-a dat cu plus

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a susținut, luni, la Parlament, că premierul propus de PSD, Mihai Tudose, şi-a îndeplinit toate obiectivele potrivit evaluării făcute de partid miniştrilor din guvernul Grindeanu, ”dar acestea au fost blocate la premier”.

”În evaluarea care a fost făcută de partid, domnul Mihai Tudose şi-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier. Este vorba de Fondul Suveran de Investiţii care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la cabinetul prim-ministrului şi lista cu pachetele de acţiuni pentru FSDI şi proiectul de lege. Din păcate nu am înţeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct din programul de guvernare”, a spus Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose are „dublă comandă”, Olguţa Vasilescu a răspuns: „A fost întrebat astăzi de către membrii CEx (…). Tocmai că planează anumite suspiciuni asupra domniei sale va avea obligație într-un termen cât mai scurt să ne arate că nu are dublă comandă. De altfel, a fost întrebat foarte tranșant de către membrii CEx-ului și a dat garanții că singura comandă pe care o are este la PSD. Nu există niciun motiv, deocamdată, să ne facem probleme că domnul Mihai Tudose ar avea o dublă comandă. Ca dovadă, de câte ori au fost probleme în partid, de fiecare dată a reacționat exact ca un membru de partid și ca ministru și-a dovedit profesionalismul”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.