Ponta: Să lăsăm ifosele și visele de ajungere rapidă la Putere

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, premierul Victor Ponta a scris despre colaborarea dintre Guvern și Președinte, dar şi despre moţiunea de cenzură, arătând de ce guvernul actual nu trebuie înlocuit de un guvern PNL/PDL.

”1. Sunt pentru colaborare între Guvern și Presedinte și așa voi face până la finalul mandatului (cu condiția să vrea și Președintele);
2. Cât mai puțini ani „electorali” cu atât mai bine pentru stabilitate și coerență;
3. Sigur că Guvernul actual nu trebuie înlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim și condus de un Pedelist care a tăiat pensiile și salariile, a crescut TVA și a îndatorat țara la FMI;
4. Voi conduce Guvernul cât timp Președintele nu este de acord să numească un premier de la actuala majoritate și insistă cu „Guvernul Meu”!
5. Alegerile anticipate reprezintă o variantă total negativă pentru țară și oricum imposibilă!

Deci, să lăsăm de mâine ifosele și visele de ajungere rapidă la Putere ale Pedeliștilor reșapați și duduilor frustrate și să ne vedem de muncă!”, a scris Victor Ponta.

Postarea a fost scrisă în contextul în care un sondaj INSCOP a arătat 77,8% dintre respondenți sunt de părere că Executivul trebuie să colaboreze strâns cu șeful statului pe orice subiect de interes public. Același sondaj mai releva că 30,4% dintre cei chestionați sunt de acord că actualul Guvern ar trebui înlocuit de unul al PNL (față de 33,2% în luna iulie).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.