Predoiu: Dragnea joacă alba-neagra crezând că prosteşte lumea

Cătălin Predoiu acuză, într-o postare pe Facebook, că PSD că ”îşi bate joc” de mandatul primit de la popor la alegerile din 11 decembrie 2016.

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că partidul ”se concentrează doar pe mandatul primit de la corupţi” prin promovarea pachetului de legi ”anti-anticorupţie” şi ”anti-integritate”.

”Iordache vrea ca Guvernul să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului. Nu ştim ce vrea Grindeanu, dar oricum nu contează ce vrea el. Dragnea spune că nu ştie exact ce vrea Guvernul, adică joacă alba-neagra crezând că prosteşte lumea. Celor care se mai întreabă încă dacă PSD-Dragnea va promova pachetul de legi anti-anticorupţie şi anti-integritate le spun să nu aibă îndoieli, PSD are probabil mari obligaţii faţă de cei care au sponsorizat campania electorală”, a scris Predoiu.

Predoiu susţine că social-democraţii au luat la alegerile din 11 decembrie un dublu mandat: unul de la popor, celălalt de la corupţi ”ca să facă amnistie şi graţiere”.

”Deci, Guvernul PSD îşi va asuma răspunderea în faţa unui Parlament controlat de PSD, adică PSD îşi va asuma răspunderea faţă de sine însuşi. Dar cu poporul cum rămâne? Cine îşi asumă răspunderea faţă de popor pentru această scamatorie politico – legislativă? (…) Între PSD-Năstase şi PSD-Dragnea-Iordache există o singură diferenţă: ăştia doi au citit mai puţine cărţi decât Năstase”, a mai scris Predoiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, pentru Digi24, că nu a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul Justiţiei, Florin Iordache, despre proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale, Dragnea spunând că aşteaptă să vadă ”o linie clară” în această chestiune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.