Primarul sectorului 4 a suspendat conducerea Direcției Administrare Parcuri

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a decis sistarea lucrărilor din Parcul Lumea Copiilor și suspendarea conducerii Direcției Administrare Parcuri și Zone de Agrement, care s-a ocupat de proiect.

”În urma știrilor apărute în presă și pe rețelele de socializare, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a decis sistarea lucrărilor de amenajare peisagistică din Parcul Lumea Copiilor și suspendarea de îndată a conducerii Direcției Administrare Parcuri și Zone de Agrement sector 4, care s-a ocupat de acest proiect. De asemenea, primarul Daniel Băluță a decis trimiterea Corpului de control la Direcția Administrare Parcuri și Zone de Agrement sector 4 pentru verificări”, se precizează într-un comunicat al administrației locale postat pe site-ul instituției.

După primirea raportului realizat Corpului de control, se vor dispune măsurile necesare, subliniază sursa citată.

Primăria sectorului 4 preciza pe 30 martie că a demarat o amenajare peisagistică în Parcul Lumea Copiilor în memoria victimelor de la Colectiv, aproape de zona de grătare, în baza unui proiect în valoare de 321.411 lei aprobat de consilierii locali.

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a susținut miercuri că cei 64 de cireși care vor fi plantați în Parcul Lumea Copiilor reprezintă doar o amenajare peisagistică și că un monument dedicat victimelor incendiului ar urma să fie ridicat doar cu acordul Asociației Colectiv GTG 3010, care pregătește un proiect în acest sens, potrivit Agerpres.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.