Protestele din Chişinău continuă

Protestul organizat de către Platforma Civică Demnitate și Adevăr în Piața Marii Adunări Naționale continuă și astăzi, după ce manifestanții au declarat că nu vor părăsi centrul capitalei până ce nu le vor fi ascultate revendicările, potrivit independent.md.

În „Orașul Demnității” din Piața Marii Adunări Naționale au fost instalate deja în noaptea trecută în jur de 90 de corturi. Încă de la primele ore ale dimineții alți cetățeni au început să-și instaleze corturi în centrul capitalei.

În corturile din PMAN au înnoptat cetățeni din toată Republica Moldova. De la Ungheni, Bălți, Edineț, Cimișlia, Cahul și chiar Chișinău.

De asemenea, organizatorii au anunțat că așteaptă cetățenii din nou în PMAN, cu începere de la ora 11:00, pentru a da o anvergură și mai mare manifestației de protest.

Ei solicită demisia președintelui Nicolae Timofti, alegerea președintelui de către popor, schimbarea conducerii instituțiilor de stat și alegeri anticipate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.