Reginele decorațiunilor excentrice

În pragul sărbătorilor de iarnă, vedete de pretutindeni nu pierd ocazia de a ne surprinde cu decorații specifice, care mai de care mai spectaculoase.

În timp ce la noi Moșul pune cadouri sub un brad modest, Kim Kardashian este ocupată să reproducă bradul din complexul comercial Rockefeller, din New York, chiar în propria sa sufragerie.

Să nu mai vorbim despre Beyonce, care câștigă detașat în topul extravaganțelor de Sărbători. Cu puțin timp în urmă, artista din Statele Unite ale Americii a postat pe rețeaua de socializare Instagram o serie de fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie de seară și poartă pe cap urechi jucăușe de ren. Imaginile ne-au oferit ocazia de a trage cu ochiul asupra decorațiunilor sale de Crăciun, inclusiv a bradului de dimensiuni impresionante. Acesta este împobobit într-un mod ostentativ, în culorile mov și argintiu. Să tot fii în pielea ei, am putea spune, însă asta nu este tot. Fetița sa, Blue Ivy, în vârstă de 4 ani, beneficiază de propriul brăduț, accesorizat cu beteală de culoare roz și ornamente cu prințese Disney și balerine.

Kylie Jenner, brad de 4 metri înălțime

Sora faimoasei Kim Kardashian a ales să își achiziționeze un brad ce poate fi admirat, de obicei, doar în centrele comerciale. Se pare că extravaganța vedetelor atinge cote maxime în perioada Crăciunului și niciuna dintre ele nu se lasă mai prejos. Acoperit cu vopsea argintie, ce imită zăpada, și împodobit cu globuri în aceeași nuanță, bradul lui Kylie Jenner a devenit celebru deja pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian nu a făcut notă discordantă, ci, din contră, bradul ei a fost comparat cu cel amplasat în fața complexului comercial Rockefeller, din New York. În urmă cu câteva zile, un prieten de-al vedetei, Jonathan Cheban, i-a făcut o vizită acasă și a postat și câteva fotografii din sufrageria ei. Dimensiunile bradului sunt de-a dreptul nebunești, iar încăperea a fost de asemenea decorată cu beteală și globuri, pentru ca imaginea de ansamblu să fie completă.

Elena Gheorghe, ceva mai cumințică

Vedeta de pe meleaguri românești a ales un brad cu dimensiuni decente, însă împodobit cu foarte mult stil și bun-gust. Cântăreața a ales decorațiuni în tonuri de alb și argintiu, aranjate într-un decor vintage.

Și fosta componentă a celebrei trupe Spice Girls, Geri Halliwell, care urmează să nască în curând, şi-a surprins fanii cu un brad de Crăciun decorat în stil clasic și foarte elegant. Atmosfera de calm și sărbătoare ce reiese din fotografie îi prieşte de minune vedetei, care se pregăteşte să dea naştere celui de-al doilea copil.

Sub atenta supraveghere a mamei sale, Sharon, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, a făcut acrobaţii pe scară doar pentru a atârna un glob în brăduț. Kelly a postat o fotografie, pe Instagram, în care apare alături de mama sa în timp ce împodobeau bradul de Crăciun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.