„Românii nu au niciun motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte situaţia actuală din Turcia”

Declararea stării de urgenţă nu afectează cu nimic viaţa de zi cu zi a cetăţenilor turci sau a celor străini, iar turiştii români nu au niciun motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte situaţia actuală din Turcia, a afirmat ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Osman Koray Ertaş, în cadrul unei întâlniri informale cu reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe, Agenţiei Naţionale pentru Turism, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România şi ai mai multor agenţii de turism din România, potrivit unui comunicat.

„Îi încurajăm pe prietenii noştri români să continue să-şi petreacă vacanţele în frumoasele staţiuni turceşti, unde vor primi servicii excelente la preţuri deosebit de rezonabile. Declararea stării de urgenţă nu afectează cu nimic viaţa de zi cu zi a cetăţenilor turci sau a celor străini, inclusiv turiştii români aflaţi în Turcia. În prezent, o multitudine de turişti se bucură de sejururi în Antalya şi în regiunile de pe coasta Mării Egee.

În plus, măsurile adoptate în cadrul stării de urgenţă, la fel cum au fost adoptate şi în alte ţări europene, înseamnă mai multă siguranţă pentru cetăţeni”, a spus oficialul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.