×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 15:24
EUR (€)
+0.0060 ↗
4.5733 RON
USD ($)
+0.0001 ↗
4.0906 RON
• • •
Scandalul înregistrărilor
Toader: Am sesizat Inspecția Judiciară

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că a sesizat Inspecţia Judiciară, așa cum a promis, în urma înregistrărilor cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

”Ministrul Justiţiei a fost sesizat, s-a sesizat din oficiu, cu pivire la recentele declaraţii, afirmaţii, controverse apărute în spaţiul public. Obligaţia mea este de a clarifica aceste afirmaţii şi atunci am sesizat Inspecţia Judiciară. În limitele competenţelor pe care le are, Inspecţia Judiciară va face verificările de rigoare, iar dacă va constata că anumite verificări îi depăşesc competenţele, sigur vor fi antrenate şi alte autorităţi cum ar fi, de exemplu, în vederea efectuării unei expertize tehnice. Vom vedea primele rezultate venite de la Inspecţia Judiciară”, a spus Toader, la sediul Ministerului Justiţiei.

De asemenea, Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu înregistrările difuzate duminică seară și atribuite procurorului-șef al DNA, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
881
 | 0
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Wz
+4
Da.v-ati sesizat toti,iar rezultatul ramane cum am stabilit.Casa arde si Tudorel se piaptana !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Bubulina
+4
Ai sesizat o p...! inspectia judiciara s-a " autosesizat" la comanda serviciilor. Tu n-ai facut decat sa repeti ca papagalul un ordin.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eric
+2
Un nou caz pixelul albastru.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
confuzius
+3
dl min. toader nu a demisionat?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Constantin Moldovean @ confuzius
+4
nimic nu e sigur in capul lui!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Dorel
+2
a muncit si azi!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
DANIEL SPAGĂ TUDOR DEMASCAT
+2
Ha, ha, ha ! România inforitoare si prosperă, putredă de coruptă dar fără corupti !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Femeia cu mustata
+3
Bravo nea Caisa!Culca-te la loc!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Moesia
+6
Dupa ce cei de la Inspectia judiciara s-au sesizat din oficiu, HOP si Tudorica ... spune ca el a sesizat inspetia judiciara. Cand este vorba de actiuni ce au grave atingeri la siguranta nationala si drepturile romanilor, trebuia sesizata automat procuratura militara ... tot este madame colonel de oprea.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva
-5
Daca a gresit cu ceva, sa ne informati si pe noi! "Dialectul" de serviciu nu e ilegal: inca! Buna ei intentie primeaza: sa isi faca treaba toti ca iau salarii pt asta! acum, nu stiu, trebuia sa vb ca la carte:"Domnilor, nu aveti activitate! Va cer sa va faceti datoria exemplar! Hai sa vedem cateva spete: etc, etc"! Chiar si faptul ca ar fi rostit un nume de inculpat deja pt rau voitori ar fi un motiv sa ii sara in cap, nu e asa? Era destul sa ceara altfel: dosarul case din Timisoara, ca tot poate fi interpretat. Atunci, cum sa aduca in discutie un dosar? Data viitoare, rostiti nr de dosar ca sa nu aveti loc de interpretari! E doar o disc tehnica pe tematica de serviciu. Lasati-o mai moale, ca aiurati.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+5
Rahta cu perje cu Inspectia Judiciara, Tudorica Toader ii tine spatele Lulutei. Lulutei ii este interzis prin lege sa se interfereze in dosarele unui procuror, chiar daca ii este sefa acestuia. Si ea pomeneste cu propria gurita cum ca s-a implicat pana-n gatzi in dosarul Ord.13. Tot la fel cum i-a ordonat lui Uncheselu sa ajunga la Grindeanu in dosarul cu casele ciordite la Timisioara. Ca sa aiba posibilitatea sa-l santajeze pe Grindeanu si acesta sa joace ca nebunul ajungand pana la urma sa se baricadeze cu scaunul de premier in dinti al Palatul Victoriei si sa dea in Dragnea si PSD de dimineata pana seara. Numai pentru aceste doua fapte Luluta trebuie arestata si garata la Beciul Domnesc cum sustine chiar mentorul ei care a numit-o Procuror General si Sefa la DNA, belzebutu Basescu. Luluta facandu-se vinovata de Percusiune Nedreapta, adica Politie Politica deoarece tintele ei sunt doar din PSD cu precadere.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Marș, blocat cu gloanțe la Istanbul
Publicat acum 19 ore şi 52 minute
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 21 ore şi 48 minute
 Lista pentru premier s-ar fi redus la două nume
Publicat acum 23 ore şi 19 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 22 ore şi 47 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 21 ore şi 20 minute