Trump: Credeam că va fi mai ușor

La împlinirea a o sută de zile de mandat prezidențial, Donald Trump a ajuns la concluzia că este mult mai ușor să fii miliardar și vedetă de televiziune decât liderul celei mai mari economii a lumii și comandantul suprem al celei mai puternice armate.

”Mi-a plăcut viața mea de dinainte. Acum este mai mult de lucru decât înainte. Credeam că va fi mai ușor”, a spus Trump pentru Reuters.

Trump este nemulțumit de cât de puțină intimitate are în noua calitate si spune că încă nu s-a obișnuit cu protecția oferită de Secret Service. ”Esti ca într-un cocon, ai o protecție uriașă și nu poți să mergi nicăieri”, spune Trump. ”Mi-e dor să conduc mașina. Nu mai pot să conduc acum”.

Trump este consecvent în poziția sa față de presă. Le-a transmis reporterilor de la Reuters, că, așa cum a anunțat în urmă cu aproape două luni, nu va participa ca Cina Corespondenților de presă de la Casa Albă, care va avea loc sâmbătă, pe 29 aprilie, deoarece consideră că nu a fost tratat corect de jurnaliști. ”La anul voi participa cu siguranță”, spune însă președintele SUA. Mulți analiști se întreabă însă daca Trump va putea să-și ducă mandatul la bun sfârșit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.