Udrea i-a vândut lui Alin Cocoş un apartament de lux cu 20.000 de euro

Fiul vitreg al Elenei Udrea a cumpărat un apartament de lux din din imobilul cu 12 locuinţe construit de aceasta şi Dorin Cocoş pe strada Frederich Chopin din zona Floreasca din Capitală.

Preţul? 20.000 de euro. În plus, un alt cumpăror este Olguţa Cocoş, care a plătit 70.000 de euro pentru un apartament în acelaşi imobil.

Declaraţia de avere mai arată că ElenaUdrea nu mai are datorii către BRD. Ministrul i-a vândut printr-un contract de novaţie un teren de 6.000 mp lui Alexandru Faur, un conoscut intermediar de terenuri din Capitală.

Lista celor cărora Elena Udrea le-a vândut apartamente din imobilul din Floreasca.

• Dincă Adela Anath – 150.000 de euro

• Petrache Marian – 200.000 de euro

• Cocoş Alin – 20.000 de euro

• Cocoş Olguţa – 70.000 de euro

• Petculescu Alexandru – aprox. 250.000 euro (n.r. 1,06 mil. lei în declaraţia de avere)

• Nasser George şi SC Notamco – 100.000 de euro încasaţi ca avans, conform antecontractului

În plus, activele financiare ale Elenei Udrea s-au dublat. Astfel, în conturile şi depozitele bancare ale ministrului Turismului se află acum 668.000 de euro, faţă de valoarea de 338.000 de euro declarată în toamna anului trecut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.