Un vas de pescuit a luat foc în Portul Constanța

Un vas de pescuit de mici dimensiuni a luat foc, sâmbătă noapte, în dana zero a Portului Constanța, incendiul fiind stins fără să se înregistreze victime sau să fie poluată apa mării.

Potrivit reprezentanților Căpităniei Zonale Constanța, flăcările au izbucnit în jurul orei 02.30, în bucătăria navei de pescuit „Romfish1” sub pavilion România, informează Mediafax.

La fața locului au ajuns şi au intervenit echipaje civile de pompieri din Portul Constanța, incendiul fiind lichidat în mai puțin de o oră de la declanșare.

Primele date arată că flăcările ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit, cel mai probabil la un frigider aflat în bucătăria navei, fiind provocate pagube în băcătărie, în sala de mese și în alte două încăperi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.