Ungureanu, bucuros de pasul către fuziune

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, că fuziunea dintre Forța Civică și PDL ”este un pas pe care l-am așteptat cu toții”.

Pentru noul adjunct al lui Blaga, ”În primul rând, când vine vorba de unitate, înțelegem să și contribuim în mod real la unitatea dreptei”.

Ungureanu, de numele căruia sunt legate snoavele cu Vita de Kobe și cu unguentul oftalmic ori cu trabucurile de lux, a mai glăsuit pe aceeași temă. ”Iar fuziunea este dovada că nu suntem doar teoreticieni ai unității dreptei și că gândim schimbarea în bine a României, pas cu pas, așa cum se cuvine, strângând toate pâraiele împreună în fluviul care să spele mâlul pe care l-a așezat peste România PSD-ul.”

Succesorul lui Boc la Palatul Victoria a tras și o concluzie: ”Sunt convins că toți colegii mei vor susține în continuare proiectul fuziunii, care va deveni componentă a fuziunii dintre PDL și PNL”.

Ungureanu va primi o funcție de prim-vicepreședinte al partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.