USR, despre un guvern propus de actuala Opoziție

USR va merge luni la consultările de la Palatul Cotroceni cu ideea de a susține un Guvern care să respecte legile și statul de drept, a declarat duminică pentru Agerpres senatorul USR Mihai Goțiu.

USR va merge cu ideea de a susține un guvern care să respecte legile și statul de drept și va încerca să ofere o majoritate pentru susținerea guvernului. Avem un obiectiv să susținem un ministru al Justiției care să garanteze așa ceva”, a mai spus senatorul.

”Întrebat dacă USR va susține un guvern propus de actuala Opoziție, Goțiu a răspuns: „Dacă există o astfel de majoritate, deși nu îmi dau seama cum se poate face o majoritate decât prin transfer cumpărare, trădare. Și asta nu prea corespunde cu principiile noastre. Dacă se adună o majoritate credibilă, o majoritate care va achiesa la principiile USR”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.