Vanghelie: Sunt membri ISIS în partid

Marian Vanghelie s-a prezentat din nou astăzi la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care primarul suspendat al sectorului 5 este judecat pentru fapte de corupţie. La termenul trecut, Vanghelie a lipsit de la proces după ce a suferit o criză renală şi a fost dus la spital. Prezența la tribunal miercuri a fost un nou prilej pentru Vanghelie să se plângă iar.

„Mi-au făcut percheziții fiindcă sunt membri ISIS în partid”, a declarat Vanghelie la ieșirea de la Tribunalul București, făcând referire la perchezițiile recente ale DNA privind listele sale electorale.

„Eu cred că cei din ISIS s-au înscris în Partidul Dreptății Sociale și, ca atare, au fost căutați, ca nu cumva să fie vreun nucleu periculos care să-l facă pe Adrian Severin să câștige alegerile. Cei din ISIS având putere foarte mare, intrând acum în UE, pot să-l sprijine pe Adrian Severin să câștige alegerile și atunci, implicarea lui Adrian Severin cu ISIS, a fost necesară această percheziție. Dacă îi prind pe cei de la ISIS o să vă spun”, le-a transmis Vanghelie jurnaliștilor.

În urmă cu aproape două săptămâni, DNA a făcut percheziţii legate de listele de semnături depuse de Marian Vanghelie, care candidează la Sectorul 5.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.