Viața unui copil bolnav de leucemie depinde de noi

Sami are numai 12 ani, iar acum câteva zile a primit o veste care ar demola un om în toată firea: că e bolnav de leucemie promielocitară acută de tip M3. Boala, deși gravă, este tratabilă.

Boala a evoluat extrem de rapid, în decurs de cateva zile. Cu nici două săptămâni in urmă, cand Sami s-a întors de la școală, îi curgea sânge abundent din gură, îi apăruseră vânătăi inexplicabile pe brațe și pe picioare. Medicul generalist și-a dat imediat seama că e vorba de leucemie și l-a trimis să facă analize amănunțite. Samuel mai făcuse analize în urmă cu câteva luni, îi ieșiseră bune. Boala a avut însă o formă galopantă.

Din păcate, tratamentul de care Sami are nevoie ca să supraviețuiască nu se poate face în Romania, iar mama sa și-a epuizat toate posibilitățile financiare. Tatăl refuză categoric să ajute.

Tratamentul în sine este decontat de asigurările de sănătate, după ce acestea acceptă transferul. Dar mai sunt costuri asociate – transportul copilului, cazarea în afara spitalului și alte cheltuieli, bani pe care mama lui nu are de unde să îi ia. Există însa un moment în viață în care oricine are nevoie de ajutor. Cu oricât de putin îi putem ajuta, va fi mai mult decât nimic!

Mai multe detalii despre povestea și boala lui Sami puteți citi aici: http://samuelmirko.com/

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

Donatii LEI: RO86BRDE410SV25213244100

Donatii EUR: RO90BRDE410SV2521316410

Conturile sunt deschise BRD Agentia Orizont, titularul de cont fiind chiar mama lui Samuel, Manuela Gogoașe

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.