Mihai Gâdea, „complet șocat”

Directorul Antenei 3 Mihai Gâdea s-a declarat „complet șocat” într-o primă reacție la decizia Curții de Apel Ploiești, care a decis că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, trebuie să primească daune de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la televiziune și de la mai mulți jurnaliști ai săi.

„ Sunt complet șocat. În nicio democrație din lume, șeful unei instituții de forță nu dă în judecată jurnaliști, le cere sume exorbitante pentru că și-au exercitat dreptul la liberă exprimare. E absolut șocant. Ținând cont de modul în care au cerut dosarul cei de la DNA la ultimul termen al instanței civile, probabil aici este cheia. Totul este limpede. După ce v-am luat sediile, acum vă luăm apartamentele. Cine își imaginează că are 300.000 de lei să plătească doamnei Kovesi aceste pagube, care nu au fost demonstrate în niciun fel? Și îi așteptăm să vină să ne ia apartamentele. Pe de altă parte, această încercare de intimidare să se transforme într-un proces pentru libertatea de exprimare, iar noi vom face acest lucru. Vom merge în instanțele superioare pentru a ne apăra acest drept. Ce mesaj se dă astăzi jurnaliștilor din România? Cine nu este în unitățile militare, cei care ridică întrebări, nu era nimic denigrator, nimic ofensator, era o simplă întrebare. (…)Este un mesaj de forță, o intimidare. Să nu se bazeze nici pe lașitatea noastră și nici pe faptul că vom fi intimidați. Știm un singur lucru, dacă există dreptul la liberă exprimare vom face tot ceea ce putem ca să apărăm acest drept” , a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8517 Articole
Author

19 Comentarii

  1. Daca nu a primit ordin sa ramana perplex,tot degeaba !dar si 65.000 euroi sunt bani frate,sa tot fie injurata Kovesi,se imbogateste cu fraierii astia!

    • Mai ta’ major,pe la scoala cand ai trecut , era inchis pentru inventar, nu-i asa? Dar , pe la Unitate ce mai se aude, va mai mareste ratia de alimente? Io zic sa nu crezi, ca e cam nasulie mare cu Potrocoalele astea si se aude ca Guvernul o sa taie din Bujetu’ SRI si Bujetu’ DNA sumele pentru urmarirea operativa a Poporenilor. Nasol,nu?

  2. Suma este ridicol de mica pt calomniile minciunile și laturile pe care le varsă zilnic pe TV a3 . Ar trebui toți sa le deschidă procese pana îi baga im faliment. Și pe aici sunt câțiva asa ziși ziariști care toarnă zilnic fake newsuri și minciuni asupra unor persoane incomode.

  3. Pregătesc popcornul pt diseară,abia aștept fețele mercenarilor. Sa zic mersi ca nu au luat 1 mil paguba, la ce mizerii transmit pe TV.

    • Stai sa vezi cat ia varanu’ inapoi de la ei daca-i da in judecata pentru rahaturile lui ghita…dau fraierii inapoi salariile pe ultimul deceniu,cu tot cu bonusuri.
      Hi,hi,hi!Sa traim bine!

  4. Judecatorii din ploiesti sunt emanatia unitatii de elita onea-portocala-savu.
    La instanta superioara altfel vor sta lucrurile cu siguranta.
    Cat despre bani,e conform cu – vrabia malai viseaza!

    • Stii tu asta?Te-a paradit portocala sau popalaul de la varan-tv de prinzi posturi straine fara parabolica…

    • Evident, cuplul comic-fantezist Onea-Portocala baga dosarele pe culoarul stabilit de Campul Tactic si , gata, se rezolva condamnarea ceruta ! Asa fu si de data asta. Insa , dansul acrobatiile si circul de-abia incepe! Stati sa vedeti cum protocoalele alea care nu exista se vor desecretiza si o sa vedem semnaturile de pe ele. Ghici , ghicitoarea mea, o fi si ursareasa printre aia de shmenoza ??Io zic ca da!Se prea poate sa fi fost shmenatura mea,se prea poate sa nu fi fost shmenatura mea ! Pixelul albastru!

  5. CA Ploiesti unde este DNA Ploiesti cu Onea si Portocala, etc.
    Asta spune tot…
    Sunt curios ce va spune CEDO si, pana atunci, sper sa intre in vigoare si Legea raspunderii magistratilor pentru ca procurorii, judecatorii, implicati in dosar, si Kovesi sa fie pusi la plata pana la ultimul leu pe care il mai au, sa ramana fara vile, masini si conturi, adica muritori de foame…

  6. Ura LCK s-a facut din nou de … o realizare. Unii nu inteleg ca atunci cind te iei de presa – sau de clevetitorul -artist al targului urmeaza sapte ani de ghinioane. Celti aveau un respect special (motivata expeienta si de teama) de barzi versificatori renumiti.

  7. gidea are dreptate, jurnlistul poate zice orisice, de ex.:dragnea este homo, olguta este agent mosad, tariceanu are premiul nobel ptr caligrafie, etc,etc…

    • asa si este daca te uiti unde trebuie, da’ tu care stai pe TV Nasu’& Comisaru’ ce sa intelegi de la Realitatea?

  8. nu mai pot de mila raspopitului. cica trebuie sa-si vanda apartamentul hahahahahahahahhahahhahahahhahahha

    • Mai @unu ce sa intzeleg ca numele tau este nota pe care o dai singur inteligentzei pe care cu mandrie o posezi?
      Este chiar prea mult….esti muuuuult prea indulgent cu tine insuti.

  9. munciți năpârci fasciste şi cenzurătoare . munciți . MUNCIȚI !!!
    scobiți-vă căcatu-n cur şi ştergeți texte !!! şi apoi să-l înghițiți cu pofte mari , hulpave , şoroşe

    … şi asta până vor crăpa inimile-n voi . inimile putrede din voi .

  10. Mai „baiatu”, nu mai fi „complet socat”, luluta nu a dat in judecata „jurnalisti”, luluta a dat in judecata niste slugi a lu ‘varanu-secu! Pentru mizeriile si minciunile debitate la latrina-3 si mai ales la cati bani a jefuit varanu, suma este foarte mica!

  11. Sa ramana socat pana o intelege ca un ziarist (sau predicator cu frica de Dumnezeu cum se declara) nu poate saarunce cu noroi numai (indiferent in cine)in scopul de a face pe plac stapanilor.Acum,culmea obrazniciei cere bani de la telespectatorii A 3.Acum,cativa ani se va plange si se va declara MARTIR si persecutat politic.Poate cere azil in Libia sau Siria si scapam de el.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.