Irina îi trage clapa lui Juncker

Socotelile oficialilor de la Bruxelles nu se potrivesc din nou cu cele ale autorităților de la București. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la întâlnirea cu șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, aflat în România, deoarece nu se află în țară, fiind plecat în vacanță alături de iubita sa, Irina Tănase. În locul lui Dragnea se va întâlni cu Juncker vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, căruia președintele PSD i-a delegat atribuțiile de la Cameră pentru luna ianuarie.

„Din câte știu, (Liviu Drangea – n.r.) nu este în țară. (Voi participa – n.r.) eu și cu domnul Tăriceanu”, a transmis Florin Iordache presei joi.

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker se află în vizită la Bucureşti în perioada 10-11 ianuarie, cu prilejul începerii oficiale a Preşedinţiei române a Consiliului UE. Potrivit agendei, oficialul european are prevăzute întrevederi cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, dar şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea. Juncker participă, alături de alți oficiali europeni, și la ceremoniile de joi seară de la Ateneu, la care Dragnea absentează de asemenea, în locul său urmând să susțină un discurs Florin Iordache.

Liviu Dragnea a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat  presei surse aeroporturare. Avionul a aterizat la Sofia. Potrivit unor surse, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Istanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive.

Liderul PSD și-a delegat în această lună atribuțiile de la Camera Deputaților lui Florin Iordache, dar Codrin Ștefănescu a susținut săptămâna trecută că nu va pleca din țară.

Liviu Dragnea se află la „cuțite” cu Comisia Europeană, pe care a și-a dat-o în judecată (Detalii aici și aici)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ioana Radu 8517 Articole
Author

17 Comentarii

  1. Evident, infractorului Dragnea, posesor de multe Dosare penale, inclusiv o Condamnare definitiva, i-a fost jena sa dea mana cu liderii UE si sa-i auda vorbind despre Statul de drept, dupa ce i-a atacat de N’spe ori, de fiecare data cand aparea in fata camerelor TV sau la Antena 3!
    A fugit, precum Ponta in 2015 cand a plecat la Istanbul, in timp ce la Bucuresti acolitii sai ar fi trebuit sa opereze Codul Penal sau in timpul operatiunii „Martea Neagra” din decembrie 2013, cand era in Africa de Sud la funeraliile lui Nelson Mandela!
    Fuga scapa turma!
    Rusine, infractorule!

    • Foarte bine a facut! Are stofa de prima-domana! Daca toate Europa rezistenta in frunte cu omul cu jaka rosie au dat in el in mod nemeritat, nu putea sa stea alaturi de ei! Succes! Sanatate maxima si fericire exagerata!

    • @europeanu: Are stofa de prima doamna SOMERA, NU se ocupa cu nimic, NU MUNCESTE desi e tanara!
      Cand Irina a aparut prima oara in public, la Congresul PSD de din 2017, intrebate cu ce se ocupa, doamnele din PSD, Gabriela Firea, Rovana Plumb, Viorica Dancila s-au balbait si au raspuns in cor: „Face acte de caritate”, probabil le da saracilor hainle cu acre nu mai umbla, adica NU are JOB!
      NU am auzit de vreo fundatie de caritate, cu numele ei asociat, unde sa activeze!
      De la functia de sectretara blonda de partid, a ajuns somera de LUX alaturi de infractorul Dragnea!

    • @europeanu: Evident ca bine a facut ca a dat zilele acestea bir cu fugiții la Verona!
      Căci una e să vorbești în fața activului de partid-marionetă, în fața Vioricăi, a Olguței și a amorezului Claudiu Manda, a lui Bădălău, Oprișan, Codrin Ștefănescu, a cumpăratei cu funcția de ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a “prigonitului” Ilan Laufer, a lui Daniel Breaz sau Mircea Budăi și alta să răspunzi întrebărilor lui Jean-Claude Juncker.
      Una e să treci cu vederea, chiar să aplauzi analfabetismul funcțional al Vioricăi Vasilica Dăncilă care tot o amărâtă din Videle rămâne deși are viză de flotant în Palatul Victoria și alta să vibrezi la superba lecție a unui european autentic așa cum este dl. Donald Tusk.
      Numitul Dragnea Nicolae Liviu a închiriat un avion, și-a luat cu sine toiagul bătrâneților, pe duduia Tănase Irinuca, și a dat o fugă din câte se pare la Verona.
      Așa cum fac toți tinerii români cu simpatii social-democrate atunci când le trece prin gând să se căsătorească.
      Ce altă dovadă mai mare de inconștiență și iresponsabilitate putea să dea șeful suprem al social-democraților români?
      Nu-i vorbă ca nimeni nu i-a simțit lipsa, poate doar foștii pușcăriași Adrian Năstase și Adrian Severin.
      Postati SFIDATOR de protocolul Vioricai chiar in spatele liderilor UE!
      Rusine!

  2. Bravo lui! Tovarasul Dragnea este un ditamai barbat de stat, neinfricat, cu mult lichid si viagra in instalatie. Un adevarat cavaler, indiferent ca este presedintele Camerei Deputatilor sau portar la ferma de porci din Salcia, pune pe primul plan iubita, care e si de sex feminin, nu patria. Ce-i aia protocol, ce intalnire cu Junker, ce responsabilitate politica… Prostii! I se rupe-n paispe liderului iubit de problemele Europei. Se ocupa cel mai capabil jurist din istoria Romaniei de ele. Viata trebuie traita, mai ales ca platesc gugustiucii fraieri vacanta din tarile calde. Sa moara Junker si Johhanis de necaz… Invidiosii! Cata intelepciune la lider! Pai daca facea prostia si lasa guvernul sa mareasca pensiile de la 1 ianuarie, mai avea cu ce plati vacanta? Nu tremura-n frig asteptandu-l pe Junker?

    • Mai Papara, Junker nu stiu daca moare, dar sasul turbeaza de necaz. El se visa in Tenerife, sau la Miami, nu sa stea ca lemnul, asistand la discutii pe care nu le pricepe si nici nu-l intereseaza.

    • @Vanatorul de cursi: fraiere, are timp de Tenerife si Miami,ca mai ia 5 ani la locul de munca, sa crape samanta in voi…

    • „Papara din oua clocite de cucuvea”, tu vorbesti de barbatie? Tu care in lasitatea ta ancestrala folosesti o duzina de pseudonime? Vezi ca expresia tembela cu „sangele din instalatie” ai folosit-o cel Putin(de la Rasputin, seful vostru suprem!) cu alte TREI pseudonime. Nu intamplator securistul miliardar Dragomir a lansat, ca un golan de galerie analfabet, aceasta expresie vulgara
      care va caracterizeaza perfect ca intarziati pe scara evolutiva!

  3. Din ciclul “Mi se rupe de voi”,o noua pozna a la Dragnea !Si,se stie,e exces la el si o data pe saptamana,are sindromul burnout,o tine de pomana pe mititica…

  4. Hai sa fim mai atenti putin. De ce traseul aviatic ales de Dragnea, implicand un avion sarbesc , unde si – a bagat coada Tiriac , miliardarul de carton pe banii nostrii, o oprire la Sofia ? Ce are sula cu prefectura ar fi spus nenea Iancu. Cumva ca si coreeanul Kim care se duce in China la discutii , asa si kilotianul are nevoie de discutii cu rusii ? Chiar asa s – a complicat situatia comunistilor din tarisoara naostra ? Domane ce s – ar fi bucurat cei peste 1 milion de romani omorati de comunisti in inchisorile ca Sighet , sa vada cum calaii lor au ajuns de ras . Caricaturi ca Dragnea, Iliescu, Basescu, Iordache, Codrin, Nicolicea , Nastase, Mitraliera, Bacalbasa, etc. sunt momaile care au dus si duc tara , asa ar vrea ei , pe langa Europa . Chiar daca cumva sondajul care arata ca 91% dintre romani sunt proeuropeni este umflat , pentru a ,,induiosa ” pe Junker , ceva real este. Romanii nu vor comunism si sunt europeni declarati din 1866 , de la venirea in Romania a fauritorul de tara , Carol I de Hohenzollern.

  5. Se duce si omul cu iubita cand ii creste nivelul de barbatie, nu poate rata acest rarisim moment. Orisicat, are si omul o varsta! Ghinion ca momentul s-a suprapus cu vizita lui Juncker. Dar nci lui Juncker nu cred ca i-ar fi suras sa dea mana cu un ticalos notoriu.

  6. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LIVACHEEEEEEEEEE
    DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  7. Baiat destept Dragnea! Ce sa discute cu sciatica cronica? Cum iti dai demisia din Luxemburg pe coruptie si dupa aia pozezi in Fat-Frumos? Macar tura asta avea pantofii de acesi culoare, l-a incaltat SPPul bine se pare. Imi e greata de parada oligarhilor uie de azi, unul si unnul. dupa ce au nenorocit Europa vin sa ne tina lectii si ne explica ei cum e cu smenghenul lor, ca sa aiba cum ne vara pe gat africanii lor! Ungaria, Polonia, Italia sunt exemple de urmat nu psihopatii astia!

  8. Astia cred ca se distreaza la maximum, au dat in fiert hormonii in ei si le trebuie o luna de maxima distractie in care Dragnea isi neglijeaza total responsabilitatile de sef al Camerei Deputatilor si lider PSD intr-un moment extrem de important in viata politica a Romaniei. Sigur ca se va spune ca orice om are dreptul la concediu. Dar din cate concedii are Dragnea si la cate zile chiuleste de la Parlament, putea gasi o alta perioada de concediu. Ce ar mai trebui demonstrat in sprijinul ideii de totala iresponsabilitate fata de tara a acestui mafiot cu hamster sub nas? A demonstrat singur cat este de toxic pentru Romania. Ar trebui arestat si deferit unui tribunal militar. Va afla acolo acuzatiile. Sentinta se va aplica imediat, ca si in cazul Ceausescu, un precedent juridic benefic si in cazul lui Dragnea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.