Patru SCENARII în cazul fotbalistului dispărut cu avionul

Căutarea avionului dispărut în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, în vârstă de 28 de ani, continua miercuri. Polițiștii au patru scenarii. Dacă s-ar adeveri unele dintre scenarii, Sala şi pilotul ar fi în viaţă.

Ipotezele poliţiei din Guernsey, publicate pe pagina de Twitter și citate de Pro Sport, sunt:

– avionul a aterizat în altă parte

– avionul a aterizat pe apă, iar Sala şi pilotul au fost preluaţi de un vas care trecea prin zonă

– avionul a aterizat pe apă, iar Sala şi pilotul au scăpat cu ajutorul unei bărci de salvare care se afla la bord

– avionul s-a dezintegrat la contactul cu apa, iar cei doi aflaţi la bord s-au înecat în mare

„Am prioritizat căutările în zonă în scenariul în care cei doi s-au salvat cu ajutorul unei bărci pneumatice”, se mai arată în postarea de pe site-ul de socializare.

Între timp, Cardiff City a dezminţit că avionul în care se afla Emiliano Sala şi care a dispărut deasupra Canalului Mânecii ar fi aparţiunt clubului sau vreunei persoane din conducere, aşa cum a afimat mama fotbalistului.

„Am discutat cu jucătorul şi l-am întrebat dacă doreşte să-i aranjăm zborul, care, sincer, ar fi fost unul comercial. El a refuzat şi şi-a făcut propriile aranjamente. Nu pot să vă spun cine a organizat zborul pentru că nu ştiu în acest moment, dar cert nu a fost Cardiff City”, a declarat preşedintele clubului, Mehmet Dalman.

Mama fotbalistului a declarat că avionul în care se afla fiul său şi care a dispărut de pe radar i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului Cardiff City.

„Avionul este al preşedintelui clubului Cardiff. Ni s-a spus că avionul a dispărut şi că îl caută. Suntem în contact minut cu minut”, a declarat ea, marţi, postului argentinian C5N.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.