Scenariul unui medic: Doar un sfert dintre elevi vor rămâne în şcoli

Medicul pediatru Mihai Craiu avertizează că doar un sfert dintre copii vor rămâne în școli dacă nu se respectă cu strictețe regulile anti-COVID 19. Cei care vă vând povești frumoase și vă oferă iluzia unei situații roz, lipsită de griji, vă dau un măr otrăvit, mai spune medicul.

Medicul pediatru Mihai Craiu spune că în lipsa unor restricții dure cei mai mulți copii se vor infecta și numeroase școli vor fi închise.

„Nu toate merele frumoase sunt… nevinovate. Vom înțelege asta pe propria piele, mai curând sau mai târziu.Cei care vă vând povești frumoase și vă oferă iluzia unei situații roz, lipsită de griji, vă dau un măr otrăvit… Cum este cu școala? Ar trebui respectate FOARTE strict regulile deoarece în lipsa utilizării corecte a măștilor și în lipsa testării adecvate se observă infectarea a 75% din cei susceptibili în urmatoarele 3 luni… Fără mijloace de prevenție vor rămâne la școală doar un sfert din copii (acolo unde nu se vor închide total școlile) în trimestrul I… Nu vă mai luați după vrăjitoare ce oferă mere otrăvite”, a explicat medicul Craiu, pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii.

Ca sprijin pentru previziunile sale, medicul român folosește statisticile din școlile din Statele Unite ale Americii.

„O să mai vorbim de cifrele din România peste câteva zile. Acum despre cele din SUA unde școala a început deja de 1 lună. Săptămâna trecută copiii și adolescenții au reprezentat 28.9% din totalul celor infectați cu noul coronavirus. Și cifrele sunt în creștere. De ce se întâmplă asta? Pentru că varianta Delta este de 5 ori mai contagioasă decât varianta inițială (spune în acest material Profesorul Nigel Curtis din Australia, unul dintre cei mai reputați specialiști din lume in domeniul bolilor infecțioase, la copil)”, a precizat medicul Mihai Craiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

12 Comentarii

  1. Aceasta portavoce securista este un criminal nu medic!
    Multe secaturi degenerate mai sunt in tara noastra!
    Cind vor da socoteala pentru genocid si subminarea Romaniei?

  2. Un Medic … adică un căcat uscat in ploaie ….pun pariu ca stau 7 zile gură în gură cu un bolnav de COVID si nu pățesc nimic voi lua maxim o răceală „NEVACCINAT ” fac in scris pe semnătura pe răspunderea mea si filmăm totul si dăm în direct terminați dracu cu prostiile COVID numai jurnaliști proști si Medici extrem de proști cu așa medici mai degrabă te rogi la sfinți …ca tembeli cu COVID-ul in gură numai știu să pună un diagnostic decât dacă faci pipi in hârtia igienică sub forma de test ….si se uita medicul ala prost si spune ai COVID …pai dar ma simt bine …assss nu ști tu da ești bolnav …. să nu sărim cu picioarele pe voi ?

  3. Un medic ar trebui sa trateze bolnavi, nu sa faca scenarii cu cifre! Asa vedem care medic adevarat si care e vandut politicienilor. Matematica e stiinta cifrelor, bolile si bolnavii ar trebui sa fie stiinta medicilor! O boala care poate fi tratata bine-mersi nu provoaca pandemie si nici nu necesita vaccin! Zadarnic se incearca sa para o pandemie de covid si vedem ca pana la urma nici vaccinurile nu dau imunitate! Atunci hai sa ne axam pe tratament care e folositor si vindeca!

  4. Cum naiba se plâng astia numai de Covid ? De betesuguri cu mortalitate uriașă nu se mai vorbeste. Plus de asta, sunt curios de ce nu fac recomandări ante Covid ( vit C, zinc, sport, plimbare în aer liber etc) și trag doar pe vaccinare ? O fi banu’ ochiu dracului, cum se spune ?!?

  5. Totusi, logica nu imi da decat cu virgula, am o nedumerire, absolot toti propagandistii vaccinurilor, urla ca „COVID-19: A treia doză de vaccin, protecţie de zece ori mai mare”! Eu si nu numai, vrem argumente reale si serioase ca raspuns vaccinarile repetate insotite de protectie maxima, cel putin o intrebare:
    – Fiecare vaccin ce ‘procent’ de protectie reala are pentru organism?
    – Cum de s-a hotarat abonament la vaccinuri daca imunitatea organismului creste dupa fiecare vaccin?
    – Nu era indeajuns un singur vaccin pentru coro daca imunitatea e garantata de arafat si gheorghita plus imri si cativa, in crestere?
    – La ce cota sau inaltime se ridica procentul de imunitate al organismului?
    – De ce vaccinuri daca ai deja imunitate puternica din nastere?
    – De ce se vaccineaza copii cu, aceste vaccinuri daca au imunitate din nastere?
    Intrebari puse in bascalie, am o baza de informatii reale si de asta intreb, in plus, poate habarnistii de lux, gestionari ai vaccinurilor platiti din bugetul statului habar nu au! Nu-i banuiesc de prea multe informatii sau stiinta ori, istetime. Ei nu stiu decat sa citeasca prospecte medicamente dar nu in totalitate, sa terorizeze imbolnavind cetatenii, sa umble hai hui oriunde si pe la televizor!

  6. De alte boli e interzis sa te imbolnavesti. La covid-19 intra toate.
    Ti-ai frant piciorul, ghinion, te interneaza Arafat la bolnavii de covid-19.

  7. Ca sa realizati cat ii doare pe guvernanti de sanatatea publica,uitati-va la facturi,la pretul alimentelor si tuturor marfurilor!
    Daca mori de foame,de frig,de imposibilitatea tratarii altor boli,macar sa mori subordonat guvernului,adica sa ai cod QR.

  8. Asta inseamna ca din aprox. TREI MILIOANE sa faceti praf destinul a 2.250.000 de copii. Uimitor cum au putut trai in bloc in cartiere, in sate cele trei milioane in aceste doua sau trei luni, este drept ca nu au purtat masca fiind in aer liber, cluburi, la mare sau la munte etc. Iar acum de odata a intrat molima in ei pt ca la scoala trebuie sa poarte masca ore in sir…

  9. Din nou propaganda care promoveaza frica. Nu va mai opriti hienelor?

  10. ca sa le dea impresia ca ceilaltzi au dat coltzu deja…..
    (era o mamica tembela:isi speria copilu mic cu „acolo e covidu”,
    ala incepuse sa urle instant…..).

  11. apropos de prostocratie…as spune IDIOCRATIE DACA ACCEPTAM SEGREGAREA, DISCRIMINAREA SI GENOCIDUL.

  12. Asasin cu patalama – pluton de executie, tratament pentru astfel de idioti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.