A.G. Weinberger invită artiştii români de blues să intre în marea competiţie europeană

Fundaţia BlueSylvania organizează în Bucureşti, în data de 24 septembrie, primul Concurs naţional de muzică blues din România, în vederea participării la European Blues Challenge – 2016.

Dacă aveţi o trupă de blues/blues-rock/soul-blues (solo/duo/trio), sunteţi talentat şi credeţi în potenţialul dumenavoastră artistic, îndrăzniţi!

Veniţi şi oferiţi-vă şansa de a reprezenta România la cea mai importantă competiţie muzicală de blues din Europa.

Până pe 20 august vă puteţi înscrie în cursa pentru întâlnirea anuală a trupelor de blues, care în 2016 se va desfăşura în Toritta di Siena, Italia.

Veţi avea ocazia să cunoaşteţi peste 20 cele mai bune trupe din toată Europa, să îi întâlniţi pe directorii celor mai importante festivaluri de blues, producători şi directori de case de discuri, veţi putea avea propriul stand de prezentare în cadrul unei burse de concerte.

Nu există limită de vârstă şi nici un număr limitat de înscrieri, ci doar o taxă de participare. Un juriu format din profesionişti va acorda şansa primilor trei clasaţi să beneficieze de premii substanţiale: Premiul întâi – participarea la European Blues Challenge, Italia 2016 – transport şi cazare asigurată, şi invitaţia de a participa la trei concerte de anvergură organizate de Fundaţia BlueSylvania; Premiul al doilea – 10 ore spaţiu de înregistrare într-un studio profesionist şi invitaţia de a participa la un concert de anvergură oferit de Fundaţia BlueSylvania şi Premiul al treilea, trei ore spaţiu de înregistrare într-un studio profesionist.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.