Anunţul-bombă al lui Becali după Steaua-Chiajna 1-0

Patronul Stelei, supărat după victoria chinuită cu Concordia Chiajna, a anunţat că va urma exemplul finului Cristi Borcea şi se va retrage definitiv din fotbal dacă echipa sa nu va lua titlul în acest sezon.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că se va retrage dacă echipa sa nu va câştiga titlul în acest sezon, însă ulterior a revenit asupra acestei afirmaţii, precizând că a fost făcută „la nervi”.

„Dacă nu iau campionatul ăsta, la revedere, mă las. Fotbalul este cel mai frumos lucru din câte am făcut eu, excluzând lucrurile spirituale, credinţa, dar fotbalul este frumos când câştigă echipa ta. Când te chinui şi ai emoţii şi crezi că sănătatea ta poate fi pusă în joc te bate gândul”, a spus Becali la Digi Sport. Ulterior el a revenit asupra declaraţiei, spunând: „Eu nu mă retrag decât atunci când mă duce la cimitirul Sf. Ilie, eu la nervi spun asta”.

Becali a mai afirmat că se aştepta ca meciul să fie mai uşor pentru Steaua şi că Robert Dumitru este unul dintre cei mai buni arbitri, pe care i-a lăudat mereu, dar de această dată a greşit. „Am câştigat şi nu e bine să zici de arbitri, dar când ai două penaltiuri, la Nikolici şi Tănase, şi când Creţu trebuia să ia al doilea galben la intrarea la Bălan, mă deranjează. Un arbitru ca Robert Dumitru să greşească aşa, nu este normal. Vă daţi seama dacă nu câştigam ce scandal ieşea”, a adăugat finanţatorul FC Steaua.Formaţia Steaua a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al primei etape din Liga I, ediţia 2012/2013, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător. Unicul gol al partidei a fost înscris de Raul Rusescu, în minutul 50.De la Steaua a fost eliminat Latovlevici, în minutul 90, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Creţu, de la Concordia, în minutul 90+3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.