Băsescu aşteaptă să fie chemat la Parchet înainte să recapete imunitatea ca preşedinte

Președintele suspendat, Traian Băsescu, a spus că așteaptă să fie chemat la Parchet înainte să recapete imunitatea, pentru a-și spune punctul de vedere pentru expresia ”lovitură de stat” pe care a folosit-o încă de când a fost suspendat din funcție.
Traian Băsescu a mai precizat că își dorește să ajungă la Parchet acum cât nu are imunitate astfel încât să apară discuții că ”vezi Doamne, președintele are imunitate și nu îl chemăm”.

”Deci eu sunt deja reclamat la Parchetul General, pentru că am folosit expresia. Deci, cu această ocazie, mă voi prezenta şi îmi voi exprima punctul de vedere. Sper să fiu chemat înainte să poată exista justificarea că. Mai am încă vreo câteva zile în care nu am imunitate şi aş vrea să fiu chemat”, a spus acesta la sediul său de campanie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.