Băsescu: USL are o obligaţie morală faţă de mine şi faţă de români

„USL are o obligaţie morală faţă de mine şi de români :Ei ştiu că nu a fost o plăcere să le încredinţez formarea guvernului. Am făcut-o însă dând deoparte orice altă raţiune punând deasupra dorinţelor mele interesul naţional, considerând că USL-ul poate garanta stabilitatea politică a ţăriii. E timpul să demonstreze că nu m-am inşelat. Le cer încetarea imediată a oricărei lupte politice, să treacă la buna guvernareŢ, a declarat preşedintele suspendat, citat de realitatea.net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.