Caz îngrijorător la Wuhan

Un bărbat de 36 de ani din Wuhan externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus a murit, scrie South China Morning Post. Mai mulți pacienți externați s-au întors în spitale, spun medicii.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii la Wuhan, la cinci zile după ce a fost externat dintr-un spital construit special pentru cei cu noul coronavirus, scrie South China Morning Post, citând presa din Shanghai.

Raportul, eliminat ulterior, arăta că bărbatul de 36 de ani a fost internat la spitalul construit pentru a trata pacienții cu simptome ușoare și moderate pe 12 februarie, potrivit soției sale.

El a fost externat două săptămâni mai târziu cu recomandarea să stea într-un hotel de carantină timp de 14 zile.

Soția bărbatului a spus că acesta a început să se simtă rău la două zile de la externare, iar în 2 martie a fost trimis la un spital, unde a murit.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan se menționează drept cauză directă Covid-19.

Totodată, Spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă în care se arată că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul începe de joi să facă teste de anticorpi la toți pacienții înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperați complet.

O clinică de reabilitare pentru pacienții recuperați după Covid-19 a fost deschisî joi la Spitalul Provincial Hubei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Isteria colectiva trebuie alimentata,nu se poate altfel..Dana Budeanu „Bunaciune”este pe faza?

  2. Nu e gluma cata vreme Japonia si-a inchis fabricile din China si restrictioneaza intrarile din Italia.

  3. eu am propus un tratament ieri, si Chinei, si Iranului, pentru Covid-19, sa vedem daca ma baga in seama…este ultima descoperire in domeniul coronavirusurilor influenza, nu este un antiviral – care se pare ca este inutil cu totul, nici un antiviral nu este eficient in Covid-19- care omoara virusul influenza si in vitro, si in vivo…tratament care da roade in cazul fungilor pentru ca reactia inflamatorie este identica, produce bronsiectazii masive, mucus, si tot asa se comporta si infectia fungica , ca acest virus Covid-19, …tratamentul care s-ar putea sa fie luat pentru toata viata….virusul nu crapa, fratilor, nu se mai vindeca niciodata, cloceste acolo infectia, se cuibareste si, apoi, se reactiveaza…este UN INFERN….mai ales ca virusul , dupa umila mea parerere, nu este aerob, ci provine din apa, nu va muri odata ce da caldura, dimpotriva, este acolo in APA si degeaba dezinfecteaza astia la greu si poarta masti peste masti – Wuhanul este strabatut de marele fluviu Zangtze care este cel mai poluat din lume….NATURA SE RAZBUNA CRUNT….

  4. ce, VIRUSUL HERPETIC mai dispare vreodata ? Virusul herpes simplex (HSV) este un virus străvechi şi ubicuitar, fiind implicat la om în producerea de infecţii acute şi recurente.Transmiterea se face prin contactul apropiat cu persoanele infectate. Virusul pătrunde în mucoase (oculare, orale şi genitale) şi se replică local. Evoluţia clinică a infecţiei este variabilă, iar simptomele pot fi uneori minime şi trece neobservate. .

  5. asa cum virusul HERPETIC afecteaza 2/3 din populatia globului, asa se va intampla si cu COVID-19….Covid-19, ca si SARS care nu este aerob, ci este tot de provenienta acvatica, deci nu este sezonier, va fi declarat..ubicuitar – adica, peste TOT in natura.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.