CEO-ul DHL România scrie cărți pentru copii

O idee de cadou de Moș Nicolae: cărțile terapeutice pentru copii ale CEO-ul DHL România. Daniel Kearvell este Managing Director DHL România. Este britanic și locuiește de șapte ani în România, după ce a petrecut o vreme în Europa de Est și în Orientul Mijlociu. Responsabilitățile uriașe pe care le presupune lucrul într-o corporație nu-i lasă foarte mult timp pentru viața personală, însă Daniel încearcă întotdeauna să găsească un echilibru între cele două, oferind familiei sale clipe de calitate petrecute împreună, ori de câte ori poate.

”Secretul pentru relațiile de calitate, atât profesionale, cât mai ales personale este atenția nemijlocită pe care trebuie să o oferi interlocutorului tău. În acest mod îi arăți că este cel mai important pentru tine în acel moment și că valorizezi interacțiunea dinte voi, ” spune Daniel Kearvell.

România l-a cucerit și i-a trezit spiritul creator, astfel că, după venirea pe lume a celor două fiice ale sale, Maya și Sophia, și-a descoperit pasiunea pentru scris. A oferit fiecărei fete propria sa poveste și a împrumutat numele lor personajelor sale de basm.

Prima carte pentru copii, Maya the Mouse, a fost publicată acum 2 ani. Este povestea unui șoricel diferit de toți ceilalți a cărui dorință este să fie acceptat așa cum este. A fost pretextul perfect pentru ca micuții cititori să înțeleagă cât de important este să vadă dincolo de diferențele care ne separă și să ne concentrăm pe ceea ce ne unește cu adevărat. Cartea s-a bucurat de mare succes în rândul celor mici, astfel că până la cea de-a doua poveste nu a mai fost decât un pas.

”Sophia, the Starfish” a apărut în primăvara lui 2019. Fabula în versuri este povestea unei stele de mare care își dorește să fie acceptată de celelalte viețuitoare marine care o resping pentru că este diferită de ele.

             ”Este important să avem grijă de felul în care copiii noștri cresc și de modelele pe care le urmează în viață, iar cărțile mele ascund mesaje despre acceptarea diferențelor, integrare și armonie, strecurate în povești pe gustul celor mici, spune Daniel Kearvell.

Metafore despre diversitate

Cele două cărți sunt, de fapt, metafore despre diversitate și despre felul în care acceptarea acesteia aduce avantaje în activitatea zilnică. Poveștile în versuri sunt o modalitate simplă prin care mesajul ajunge la cei mici care deprind astfel modalități de a transforma diferențele în avantaje.

„Acest lucru este valabil și pentru noi, adulții, astfel că  mereu încerc să pun în aplicare și în companie aceste principii pe care le-am deghizat în povești pentru cei mici. Trebuie să înțelegi că tot ce te diferențiază de ceilalți și simți că te vulnerabilizează, poți transforma într-un atu,” explică Daniel Kearvell.

Ambele povești fac parte din seria caritabilă Stories Out of the Box, iar banii strânși din vânzarea lor vor ajung la Te Aud România, o organizație non-guvernamentală care are în grijă peste 2000 de copii din medii defavorizate.

Fiecare carte este ambalată într-un mod original, cu o surpriză pentru copii constând chiar în eroul cărții în varianță plușată, iar în perioada Sărbătorilor pot fi achiziționate cu 40% reducere, pentru a oferi celor mici un dar care să-i bucure și să-i vindece deopotrivă.

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Acum se explica. Poate daca ar munci mai mult si ar scrie mai putin ar avea si ei servicii de calitate. Frumos articol de propaganda, cat costa?

  2. FELICITARI,ASA CEVA NE TREBUIE,NECONDITIONAT,PORNIRE PENTRU CA PUR SI SIMPLU!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.