(video) Cornel Nistorescu: Am avut greșeli spectaculoase

Am avut greșeli spectaculoase. Faptul că le recunosc, mă face să mă simt puternic. Am scos nevinovat un om care era vinovat și după ce a scăpat, a primit și banii înapoi. S-a prăbușit în mine tot eroismul meu“.  Este una dintre mărturisile pe care a avut curajul să le facă directorul cotidianul.ro. Invitat aseară la emisiunea Marius Tucă Show, Cornel Nistorescu a mai făcut o serie de dezvăluiri din cei 50 de ani de presă.

„Am făcut și greșeli puternice, am făcut și greșeli de orientare. Am susținut privatizarea care a dus la distrugerea economiei. Vai de mine ce aberație. Nu știam, nu vedeam ce este dedesubt. Greșelile mă apasă, nu succesul. Am o problemă de conștiință“.

Jurnalistul  nu se sfiește să admită că are „o reacție foarte distantă față de tot ceea ce vine din Statele Unite ale Americii. Ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii este un model antidemocratic. La un moment dat, am spus că niciodată nu o să fac un cotidian. Prețul democrației din România a fost plătit mai ales de media”, a spus Cornel Nistorescu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul dar și mai jos:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

16 Comentarii

 1. ‘prețul democrației din România a fost plătit mai ales de media’:))e scris adanc

 2. Nea Cornel e constient ca s-a intrat propagandistic pe ultima turnanta cand Securitatea nu mai umbla cu manusi si sunt preferabile impartasaniile preventive, pentru ca de „spovedanie” nu mai poate fi vorba dupa ciocnirea cu PREASFINTITUL Teodosie…

 3. Greseli sunt numai alea involuntare. Cand „gresesti” voit se numeste altfel!!!

 4. Da. Mulți cititori ai Evenimentului zilei în anii 2001-2004 n-am luat după campania anti Adrian Năstase și am votat T. Băsescu. Și au urmat 20 de ani, de decădere devastatoare a României, decădere fără precedent în Istorie modernă a Omenirii. Au trecut 4 Cincinale în care China, Polonia, Turcia, Ungaria au crescut demografic, industrial, cultural, ca statul în UE și în lume. România dintr-o putere economică regională a ajuns un nimic. Fără fabrici și uzine, fără minerit, fără combinate industriale, chimie, petrochimie. Cu pâmântul agricol la străini haini, fără păduri, fără tineri. Votul nu mai are importanță, cine trebuie să iasă este stabilit din afara țării și făcut câștigător de către SRI, și cei de la tastatura calculatoarelor implicate în procesul electoral. Au ajuns cei care au muncit din greu pentru a lăsa copiilor o Românie prosperă și independentă să moară ca niște proști

 5. Corecta analiza. Am retrăit anii care au trecut înainte de 1989, ce viață și ce vitalitate aveau cetățenii, zâmbetul și bășcălia nu avea cum să dispară, au reușit cât de cat leprele astea că infractori bugetari de lux politic sa ne strice viața. Mie îmi plăcea ce scriu multe ziare înainte de 1989 chiar daca mai înfloreau cate ceva, rămâneai cu zâmbetul bășcălios în final, și nu cu gust de pelin ca in ultimii 34 ani. Chiar și azi mai am bucăți din ziare cu pasaje sau subiecte care mi-au plăcut. Azi, mulțumesc pentru emisiune!

 6. Cel putin nu ai ajuns ca Biden sa dai tot ce ai pentru tara si sa fii urat de un numar redus de uzurpatori fara de onoare, fara de principii.

 7. Toate ziarele in toate nu ai dreptul de a comenta nici macar pozitiv. Exceptie Cotidianu care mai taie si el unele comentarii. De ce s-a intamplat asta cu ziarele? Parerea mea ca au devenit doar propaganda patronilor pentru anumiti oameni politici si partide iar unele propaganda serviciilor romanesti si straine. Constitutia Romaniei…Dreptul la libera exprimare si s-a vazut problema vaccinarii obligatorii, a razboiului din Ucraina si Izrael…Biden e pe duca deja s-a votat in Congres.200 voturi pentru cercetare coruption .

 8. Recunoaşterea greşelilor făcute nu te pot face mai puternic decât dacă este urmată şi de îndreptarea lor. Când recunoşti că ai greşit, conştientizezi că ai fost slab cândva iar dacă greşelile se țin lanț, îți pot creiona personalitatea sau caracterul. Cu regret o spun, la emisiunea lui Marius Tucă din seara precedentă am văzut un slab. Cu o asemenea atitudine nu poți ajuta pe cei aflați în nevoi mai ales atunci când le ceezi o serie de speranțe sau aşteptări. Un ardelean trăit la Turmaş nu poate da înapoi şi nu se poate declara învins înainte de începerea bătăliei. Sper.

 9. Sa-i mai amintesc niste rateuri:Rarinca,Sorina, Macovei, SIIJ. Statul paralel, Kovesi, protocoalele,Soros, covid…si-or mai fi fost…

 10. Dincolo de Ideile domnului Nistorescu, pe care le voi „rumega’ in Liniste, profit de Ocaziune de a „DA” in Caracaleanuu’ … 🙂

  Caracaleanuu’ SI Cristache sunt absolut enervanti ca Moderacks !

  CUM sa fiti respectati, daca va dati Specialisti in TOATE.

  Pentru ca, fiind Invitate PERSOANE de Valoare, in General … 🙂 NU ai CUM sa LE STII TU,
  Moderack umflat de un Orgoliu Caraghios prin Comparatie cui Invitatuu’, pe TOATE.

  Omeneste NU ai CUM !

  In Clipa cand ii spui DES unuia sau tuturor Invitatilor „IO CREZ’CA” ai terminat cu Respecul Persoaneleor cu OareCE Minte si Carte !

  Uite la Eugenia VODA, il stoarce pe Invitat de TOT ce are valoros in Gusa … 🙂
  fara a deveni ENERVANTA prin AutoScoaterea in Evidenta, pecum Caracaleanuu’ si Cristache !

  In Schimb, ca veni Vorba, ii CamFoarteDes ii intrerupe, cee ce iar este o Greseala.

  ARTA unui Moderack de Succes este de a LASA cu Intuitia OMului Educat, Instruit sa IASA din Invitat,

  Ceea CE nici TU, Moderack Arogant si NonEeducat

  (ca sa zic bland … )

  Nici Noi, Les GuGustiucks, NU stim si sa NE bucuram ca ‘Telectualii de Invitat, far’ sa imi pocneasca Ciribomflexeruu’ de FURIE ca NU taci exact cand ar trebui, Moderackule Care_Esti !

  Vorba lu’ Jacques Chirac,

  Alde Moderacks Frenetici, Imitatori de Orianna Falacci, Ala cu Bretelele, Grasa Oprah, alta umflata cu Pompa,
  pierd mathematic toate, To’arashi, Ocaziunile de a tacea cu “Succesuri” !

 11. CONTINUARE
  Daca ar auzi CE Urari de Bine ii aduc lu’ Caracaleanuu, de se sperie Vecinii …😊desi NU inteleg Limba Romana, da’ numai Sensurile de sa SPARIE Ganduu’ sa le explicitez … 😊

  Va dau Canoane, ca Popa la Spovedanie, sa priviti de FIX … 😊3, 14159 … … de ori zilnic Emisiunile lu’ Tudor ori Vornicu … 😊

  Pariez ca NU stiti DE CE “m-am ras’ pe mine dupa de “FIX” … 3,14159

  Ca sa stiti Subilitatea aceasta matematica, ar fi trebuit sa NU sariti Garduu’ Liceului … ASADEDES.

  Asa va prinz pe Toti, care aveti Goluri in Carte.
  Din Carte, Golurile alea sar, ca “golurile’ din Semiconductor, in Educatiune … 😊
  Si SE VEDE in Moderacktiune …

 12. „pentru ca de „spovedanie” nu mai poate fi vorba dupa ciocnirea cu PREASFINTITUL Teodosie…”

  Wow, la pseudo-legionarul Mache Spagoveanu se blocheaza si Charlici picioare mici. Nu se poate spune ca don Cornel greseste, are infantilismul varstei drept alibi. Apropo, unde-i gasiti pe astia complexati de inaltimea prea mica care trebuie sa mearga in caleasca asezati pe picioarele altuia, sa fie vizibili ?

 13. „Am avut greșeli spectaculoase. Faptul că le recunosc, mă face să mă simt puternic”

  Cum sa publici ideile unui fost prim-ministru care a dat bani din shpaga incasata ambasadorului din China ca sa-i cumpere niste termopane ? Trezeste-te Nistorescule, acestea nu-s greseli si nu te fac mai tare. Asta, daca nu recunosti, se cheama propaganda coruptiei. Greseala ta este ca ai trasformat Cotidianul in propaganda turnatoriei la securitatea ceausista si in propagandei coruptie la toate nivelurile pentru indivizi dati afara din Parlamentul European si condamnati la puscarie la zi, nu la FF. Mai nou faci greseala de-a face propaganda gratuita afinitatii unui politician neformat inca cu un santajist condamnat si un pedofil in curs de condamnare. Propaganda zilnica la Mache Spagoveanu este o incununare a tuturor, inclusiv o propaganda a legionarismului ortodos. Vad ca lumea te lasa sa „gresesti”, chiar te incurajeaza, iar tu nu mai sesizezi asta. Mijto, asta e carnaval !

 14. Presa in România , ca și prin alte părți ale lumii se face pe bani ! Generația lui Nistorescu știe și aplică acest lucru din plin. Tucă pe post de chibiț o practică și el. Zi de zi ne sunt prezentați dragii noștri foști și actuali ( gen Ponta , Ciolacu , Ciucă etc) . Când îl aud și pe Cristoiu dându=l cu capul de tavan pe Gioană înțeleg doar un singurt lucru , banii și relațiie nu au miros, iar jurnaliștii sunt și ei oameni au copii și nepoți care trebuie să se căpatuiască cumva în lumea asta ”ostilă muncii normale”. Jurnaliștii știu că românilor le lipsește cu desăvârșire cultura civică ( altfel nu am fi ajuns unde suntem astăzi), așa că vor continua să facă ceea ce știu mai bine (bani) de pe urma prostiei acestui popor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.