Extratereştrii spionează Jocurile Olimpice de la Londra

Când jocurile de artificii au aprins cerul Londrei, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din capitala britanică, pe lângă spectacolul de lumini măreţ şi fascinant, unii dintre spectatori au putut observa şi alceva, o formă luminoasă suspectă, verzuie şi aproape transparentă, având forma unei farfurii zburătoare, asemănătoare cu cele în care se spune că ar călători extratereştrii.

Apariţia ciudatului obiect asemănător unui OZN, care se mişca încet pe cer vineri noaptea, s-a produs în timpul spectacolului cu artificii din cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Nu s-a vorbit în zilele următoare despre ciudatul fenomen, pe care, probabil, mulţi nici nu l-au luat în seamă.

Totuşi, cu câteva săptămâni înainte, unul dintre experţii ufologi britanici, Nick Pope, avertiza că evenimentele de masă, de tipul olimpiadei, ce vor avea loc în vara aceasta ar putea fi un prilej pentru civilizaţiile extraterestre să viziteze Pământul, scrie Daily Mail, care reaminteşte că Examiner.com a fost prima publicaţie care a  informat şi a furnizat imagini cu ciudata aparaţie pe cerul Londrei, scrie revistablogurilor.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.