Fenechiu: Nu a fost niciodată vorba că îmi voi da demisia

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu a infirmat astăzi, 31 iulie, informaţia potrivit căreia a demisionat din funcţiile de conducere din partid.

Politicianul  a trimis un comunicat de presă în care neagă că ar fi vorbit vreodată despre demisia din structurile de conducere naţionale.

Liderul ieşean al Partidului Naţional Liberal a declarat recent că va pleca din fruntea formaţiunii politice în cazul unui eşec al referendumului, dar rămâne în structurile de conducere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.