Fenechiu şi Adomniţei demisionează din conducerea PNL

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a demisionat din conducerea PNL, ca urmare a rezultatului nesatisfăcător obţinut la referendumul de duminică.

Vicepreşedintele liberal Relu Fenechiu a declarat luni seara, la un post local de televiziune din Iaşi, că şi el îşi va da demisia din conducerea PNL.
„Am spus că, dacă judeţul Iaşi nu va fi între primele cinci în ţară ca prezenţă la vot, eu îmi voi da demisia din Biroul Central, lucru pe care l-am făcut. N-am avut o prezenţă mulţumitoare, a fost puţin sub 50%, şi aceasta este un motiv de analiză interioară în partid şi în USL. (…) Îmi asum răspunderea că nu am reuşit în judetul Iaşi să luăm peste 50% şi să compensăm noi lipsa de prezenţă de la Harghita, de la Covasna, din alte judeţe”, a declarat marţi Cristian Adomniţei, la România TV.

Relu Fenechiu şi-a anunţat public demisia la un post local de televiziune din Iaşi, după ce în urmă cu două săptămâni declarase că va renunţa la toate funcţiile deţinute în partid în cazul în care Traian Băsescu va avea mai multe voturi împotriva demiterii, decât pentru demitere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.