Gușă președinte – o gogoașă și o diversiune

Cozmin Guşă

Candidatura lui Gușă pentru fotoliul de la Cotroceni face parte din delirul politic al personajului.

De-a lungul anilor, Cozmin Gușă s-a băgat în tot felul de scandaluri, dovedind că este lipsit de criterii și de orice simț moral.

A încercat să-l călărească pe Adrian Năstase și să-l introducă la Vladimir Putin. A încercat să-l domine pe Traian Băsescu de la care ar fi vrut șefia SRI, dar a fost alungat în șuturi. A slugărit la Elena Udrea în toate felurile, a inventat un partid pe măsura lui (PIN) și s-a topit odată cu el.

Mai nou, ține o emisiune intitulată „Ce-i în gușă și-n căpușă”, semn că lui îi priesc căpușele. Căpușele lui Gușă sunt aproape toate de la SRI unde a încercat să se lipească de cum a venit în București.

Legăturile sale cu Eduard Hellvig și cu Vasile Dîncu au născut campania „Hellvig-președinte”. Toți cei care vorbesc la Gold FM (un radio instalat în dormitorul casei lui Gușă din Domenii și care emite din Cartierul Militari) și îl frecventează pe Gușă au ieșit cu propunerea Hellvig-președinte.

Şi Cozmin Gușă și Sorin Roșca Stănescu, și Marius Ghilezan, chiar și îndatoratul Crin Antonescu. Este și logic. Cine n-a fost de acord a zburat. Susținerea lui Hellvig nu trebuie căutată în puținele calități și ambiții ale acestuia, cît în ideea lui Cozmin Gușă de a scoate un președinte pe care să-l controleze.

Aceiași oameni din gruparea „Hellvig președinte” sunt și adversarii de moarte ai lui Florian Coldea, un alt personaj cu apucături de șef de mafie în politică, afaceri și bani negri în România.

Toată campania anti-Coldea vine de la Eduard Hellvig și de la cei care îl sprijină.

Octavian Hoandră: „România e golită de lideri valoroși, singurul pe care-l văd ca viitor președinte capabil este Eduard Hellvig. E cel mai bine pregătit pentru actualul context geopolitic” (6 martie 2023).

Jurnalistul Marius Ghilezan consideră că „Eduard Hellvig, după anul sabatic pe care ar putea să și-l ia după ce a fost director al SRI, poate deveni jucător unghiular pentru alegerile din 2024, poate chiar prezidențiabil al coaliției PSD-PNL”. (3 iulie 2023)

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de părere că „Eduard Hellvig a demisionat la timp din postul de director al SRI, această demisie permițându-i să se relanseze în politică. Eduard Hellvig are pregătirea corespunzătoare și o experiență consolidată în PNL, putând să reformeze partidul și să ajute la întoarcerea acestuia la valorile sale inițiale”.

După ce miniosatura (din toate punctele de vedere) a fostului director al SRI a început să conteze, Cozmin Gușă a încercat să se lipească de George Simion.

Operațiunea a eșuat. A fost refuzat. Şi, astfel, cei care îi cîntă în strună i-au picurat în ureche ceea ce colinda prin subconștientul acestui delirant politic.

După cum bine știți, inclusiv din declarațiile pe care vi le-am dat vouă de-a lungul timpului, eu nu mai aveam de gând să reintru în politică și în ultimii ani am sprijinit Mișcarea Suveranistă, din zona de presă, din zona de opinie, din zona de consultanță. Reintrarea în politică a mea a fost determinată de dorința de a ajuta suveranismul. Nu trebuie să uitați că mie mi-a propus George Simion să candidez la Primăria Capitalei și am acceptat tocmai ca să ajut suveranismul – ați văzut în ce stare e AUR-ul la București. Din păcate, să sperăm că o să aibă rezultate mai bune în alte județe. Iar apoi candidatura la prezidențiale am decis-o în urma refuzului lui George Simion de a-și asuma această candidatură la prezidențiale – nu poate să rămână fără un candidat suveranist puternic și eu mă consider printre cei mai puternici pe care poate să îi dea suveranismul – oricum, cel mai puternic deocamdată. Mi-a părut rău de refuzul lui, sigur, cu o promisiune că ar putea să intre, deși eu știu bine ce se va întâmpla, apropo de atacurile la care din nefericire va fi supus George Simion, chiar de unii dintre actualii săi colegi“……„Pe mine mă susține, în primul rând, activitatea pe care am desfășurat-o până acum în România, cred că mă susține bine, sau cel mai bine, CV-ul meu – dacă îl analizați, probabil o să fiți de acord, și susținerea din punct de vedere public o să vină de la o serie de colegi, de jurnaliști și intelectuali publici suveraniști. La început, sigur, este clubul de gândire GOLD- oameni pe care îi cunoașteți și împreună cu care am decis această candidatură la prezidențiale, de la Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Comaroni, Marius Ghilezan, Iosefina Pascal, Petrișor Peiu, Ion Spânu, bineînțeles Petru Romoșag și, sigur, și alți colegi din presă care nu au fost prezenți, însă, la întâlnirea de alaltăieri la care mi-am anunțat candidatura”, (20 aprilie 2024).

Stîlpii de sprijin ai acestei candidaturi comice sunt, după cum zice chiar Gușă, Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Comaroni, Marius Ghilezan, Iosefina Pascal, Petrișor Peiu, Ion Spânu, Petru Romoșag și, sigur, și alți colegi din presă care nu au fost.

Aceștia sunt colaboratorii emisiunilor de la Gold FM, membri ai clubului de gîndire Gold și ai Clubului de presă, înființat tot de Gușă, Maricel Păcuraru și fetele, Bobi Păunescu și Iosefina Pascal.

Cu siguranță ei vor mai striga și vor vota:„Gușă Președinte!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 28

73 de Comentarii

 1. Nici de gluma nu este potrivita o asemenea candidatura la presedintia Romaniei!

 2. Mă, bag de seamă că vă e frică de el..Altfel, ca acoperiți, nu ați scrie din astea, poate nici nu l-ați băga in seamă,.. Așa precum procedați cu ungurii,. despre care aveți interdicție să scrieți orice..

 3. Candidatura lui Gușă, Una din cele mai bune Glume din ultima vreme.

 4. Ete na! De parca ati gasit singurul jurnalist/post radio/tv in care se baga bagi de la servicii/partide.
  Aveti idee cati bani au bagat pdl, Basescu, Udrea in presa cand erau la putere? Aveti idee cati bani au bagat Pdl, Johannis, USR in presa si campania „placute suedeze”? Sau cati bani s-au bagat in 10 August?
  Gusa si GoldFM sunt nimic pe langa ce am enumerat.

 5. PS: tocmai ce am citit aici, azi, pe acest site, un articol despre ce a postat hellvig pe twitter. Deci, despre ce vorbim?

 6. Gusa imi aminteste de ruia aia numita ‘vapor’esuata prin secolul trecut, anii 68 la Costinesti.
  Ela fel de inutil si la fel de émblematic’un minoritar smecher din ‘grupul de la Cluj’,o adunatura de pocitanii poolitice declarate ‘cetateni romani’,care cred in naivitatea lor permanenta,ca (mai ) reprezinta ceva in Romania
  Nicolae Iorga semnaliza, in augusta sa lucrare tintita pe o minoritate,ca multi veniti din amaratul Imperiu Austro-Ungar sa faca un gheseft in Transilvania , isi luau nume neaose indigene ,ca sa fie bine ‘acoperiti’in masa nepasatorilor
  romani
  Azi,acest guseth a devenit un telal de pui de closca,altceva nu este/nu a fost in stare

 7. De ce vor oamenii sa se ridice dincolo de capabilitatile lor? Sunt ei inconstienti sau anturajul ii pacaleste?

  Citesc pe Adevarul un articol, „Cum a fost furată Basarabia acum 212 ani. Era cea mai bogată parte a Moldovei și a fost rusificată intens.”

  …Încă de la finele secolului al XVII-lea, teritoriul Principatelor a fost transformat în câmp de luptă, aici derulându-se numeroase etape ale războaielor ruso-austro-turce…
  Doi reprezentanți ai familiei Moruzi aflați în serviciul otomanilor au fost mituiți de ruși pentru a tăinui niște scrisori ale lui Napoleon prin care acesta se angaja sa invadeze Rusia și astfel a înclinat balanța negocierilor în favoarea rușilor.
  Cu scrisoarea tăinuită, fără să știe dacă Napoleon îi susține sau nu, constrâns militar de ruși care cereau și independența Serbiei, sultanul începe să fie dispus la concesii. Nu este de acord cu acordarea Principatelor dar dă rușilor jumătatea estică a Moldovei, cunoscută drept Basarabia… A scapat Tara Romaneasca. Deocamdata…

  „România este unică, pentru că a pus hoţii paznici şi proştii să conducă, iar oamenii competenţi au fost îndepărtaţi.
  Deşi om destul de simplu, în 1821, Tudor vladimirescu spunea că „Patria este poporul, iar nu tagma jefuitorilor”.
  Dar cu un popor fatalist şi resemnat, nu ai cum sã scapi de jefuitori, aşa că viitorul României este învăluit în ceaţă şi nesiguranţă.”

  Prof. Vălu Năstăselu

 8. Gusa imi aminteste de ruina aia numita ‘vapor’esuata prin secolul trecut, anii 68 la Costinesti.
  E la fel de inutil si la fel de ‘emblematic’pentru media romanes,un minoritar smecher din ‘grupul de la Cluj’-o adunatura de pocitanii poolitice declarate ‘cetateni romani’,care cred in naivitatea lor permanenta,ca (mai ) reprezinta ceva in Romania
  Nicolae Iorga semnaliza, in augusta sa lucrare tintita pe o minoritate,ca multi veniti din amaratul Imperiu Austro-Ungar sa faca de un gheseft in Transilvania , isi luau nume neaos indigene,ca sa fie bine ‘acoperiti’in masa nepasatorilor
  romani si debutau deschizand carciumi cate 4-5 intr-un sat, de unde luau mintile alcoolicilor romani,ca astazi media internationalizata
  Acest guseth a devenit un telal de pui de closca media,altceva nu este/nu a fost in stare

 9. O parte din cei numiti imi plac: Marius Ghilezan, Bogdan Comaroni, Ion Spanu,… imi placea mult Iosefina, dar a luat-o rau la vale. nu o mai urmaresc. gusa nu mi-a placut niciodata. dar am scos palaria pentru faptul ca a luptat impotriva sistemului de eradicare a drepturilor romanilor. o forma de oportunism…? il afecta personal si si-a facut auzita vocea lui, reprezentandu-i si pe „nevazutii” din spate? asta a facut si IOsefina, pentru a accede in profesia de „jurnalist”…? este ceva putred in danemarca bhai…putred rau.de fapt v-ati croit drumul catre putoare, functii si bani?

 10. Kuzmin Gusa ” presedinte” ? Cind o zbura porcul.Mai bine il votez pe Kelemen Hunor. Are mai multa verticalitate si discurs politic.L-am avut pe Ilici genocid , Tzapul levantin , Petrov turnatorul , Hantzi GEG VolkSSgrruppe , lipitoarea asta mai lipsea din panoplie ….Ar fi de ris daca n-ar fi de plins…..

 11. Totuși bre.. Chiar așa ?? Pe Guse l-ați intrebat ?? O fi vrut și el, la fel ca mutalăul care se autopropue la UE ?? Sau e doar incă o demonstrație despre manevrele presei și gura căscată a romînului.

 12. Pe net se spune ca gusa-capusa a primit asigurari de la udmr-kelemen hunor, ca va fi sprijinit de unguri…

 13. Maestre Cornel Nistorescu ei! Da’ alții? D-nii Mugur Ciuvica și Bogdan Jelea plus 18 generali pensionari de la A3-CNN, vor Europarlamentari? Dl Jelea & dl Ciuvica parcă par a fi pantofari din piața Chirigiu sau mai degrabă parlagii la abatoarele din Germania care pun ștampile pe carcasele de Vaci, Boi, Bivoli, Măgari aduși din Dobrogea! În sediul A3-Cnn miroase a acru, miroase a picioare nespălate, miros tare greu de naftalină, de Naftoli, hidrocarburi aromatice! Toți cei de acolo par niște molii gigantice, coleoptere cu picioarele neobișnuit de lungi! Carl Linne ar fi încântat de ceea ce vede! Ăștia la Brussels? Mă duceam ca să urinez la Zurich în veceu public! A ieșit unu ca Cabral cu o reglabila în mână, Broken, Broken, Broken striga negrul! Am crezut inițial că este Broker la Bursă Română de Mărfuri! Mirosind a pisat, a amoniac, m-am liniștit! Poate ăia de la A3-CNN merită în veceurile publice din Zurich! Te pisi direct pe ei! Au experiență de la Varan! Nu râdeți, a fost real! Broken, Broken, adică stricat? Sau Brokerul Horia Sima fugit în Elveția?

 14. Sa fim cinstiți!

  În pandemie, la radioul lui Gușă se mai zicea adevărul. Și acum, mai spun adevărul când vorbesc de colonia România.

  Dar, Gușă are momente de delir, când se imaginează cel mai și cel mai. Delirwaza pur și simplu, îmi e jena mie de jena pe care ar trebui sa o aibă el. Pare un mic ceaușist neluat când era copil. Mai multa modestie nu ar strica….

  Și voi cei de la Cotidianul? Voi ce proiecte aveți? La un moment dat erați prieteni? Ce ai avut de împărțit de v-ati certat?

 15. „Gușă președinte – o gogoașă și o diversiune”. Da, este una dintre putinele idei cu care sunt de acord cu dl. Nistorescu. Pe care, la un moment dat, am fost tentat sa-l adaug pe lista din articol. Dar…poate a fost doar asa, un gand… Poate ca, aceasta mizerabile „campanie electorala” a adunat nori grei asupra romanilor. Cred ca niste rachete antigrindina ar fi bune in acest caz. Vom trai (sper!) si vom vedea! Nu stiu de ce, dar ma astepe la altele si mai si…..

 16. Este din ciclul „fetele isi lungesc genele, isi scurteaza fustele si-i incita pe violatori” .

  Românii sunt „dezgustati” de politica, se refugiaza in cultura sau in manele si-i incita pe violatorii din politica.

 17. Gușă e într-un delir clar, de tipul iarna cumpără bordeiul și primăvara sau toamna următoare vinde castelul, dar ceilalți? O parte din ei sunt clar un fel de Bubulina din Zorba grecul.De la Hoandră nu mă așteptam să fie așa prins sau așa flămând. Spânu nu era la Cotidianul și ăla de-l admira Cristoiu? Ba da. Chiar așa grav e în presă? Sunteți toți flămânzi sau toți agățați cu ceva?Păi atunci mă uit la A3 și la Digi că acolo știm cum stăm. Oricum felicitări pentru articol domnule Nistorescu.

 18. Husa președinte e o gluma. Helvig nu😎 Oricum fata de cuplul comic cio-ciu e la ani lumina distanta. Oricum președinte va fii omul americanilor. Și în trecut în comunism era omul rușilor. Marile imperii își impun liderii in proximitatea lor. E ceva normal. Nici o surpriză. Oricum n-am mai votat din 96. Mi-a trecut😀

 19. Diversități care acoperă escrocheriile făcute de guvern prin lege! De exemplu: am primit informarea că la energia electrică, citez „Clienții casnici și noncasnici care nu se încadrează în niciuna din situațiile și categoriile de mai sus, vor fi facturați la prețul de 1,3 lei/kWh, TVA inclus, pentru consumul de energie electrică realizat de la 1 ianuarie 2023.” Și la cei care consuma peste 100kw pe lună, prețul e 0,80 per kw! Cum e posibil că un consumator să plătească 1,3 lei/kw lunar pentru consum de până în 100 kw/luna și cei cu consum peste 100 kw lunar să aibă prețul mai mic decât cei cu consumul lunar până în 100kw? Așadar, escrocheriile și furaciunile prin lege continua!

 20. De la Hoandră, cel fără de șosete, la „Săndăluță”(cognomenul lui Caligula) Gușă, cel fără de caracter, sau ar avea unul cu o macaroană fiartă în loc de coloană vertebrală, nu există decât distanța ghiolbăniei delirante, asezonată cu un sulfuros amestec de condimente imorale nerafinate, din cele amintite de maestrul Nistorescu. Dar, oricât ar fi de megalomanic și de egocentrist reușește să ne mai distreze câteodată cu inepțiile sale emanate în eter, minunându-ne mai ales asupra deșertăciunii deșertăciunilor, care ar fi personalitatea invazivă a lui Gușă.

 21. Fotograful este de milioane! Poza spune totul!
  Iliescu zambaretul, Ioha arogantul stiu sa poarte palariile, Base, fesul dar Gusa cu fesul asta, ha, ha!

 22. Gușă presedinte???
  E ca si cum ai vota un papagal care viseaza sa doarma in cocina!
  Nici ca banc nu valoreaza delirul acestui personaj

 23. Am vazut la televizor, intr-o vitrina frigorifica cu carne, o eticheta la un produs: „GUSA PORC” !

 24. In B, in Piata Universitatii, 2 indivizi care au vrut sa cuvanteze, au scapat prin fuga de bataia multimii: unul (paunescul) pupincurist al impuscatului, care s-a refugiat in ambasada pe care o injura (SUA) si Guse. Interesant, publicat in Cotidianul nu-l fugareste cineva, asta-i ambasada lui ?

 25. Nu mai incape îndoială, Opera bufa de o dezolanta josnicie „Gușă-capusa” se joaca pe un fond tragicomic. Noua nu ne rămâne decât să exprimăm o îngrijorare sinceră famiei față de starea medicală a marelui looser Gușă. Omul acesta ros de molii si de vicii are sterilet la gânditor si ptostie cat incape. Nu mai face umbra pământului. Nu e bun nici de săpun. Dar, cu alura lui de șobolan pe soclu, face vânt ca ajunge Vataful Romaniei.

 26. Pestilențialul ăsta e un ”Guță” al politicii dâmbovițene…Face totul ”după ureche” !!

 27. Gusa – o plamada toxică. I s-a dus buhul de campion la ineptii aducător de pagube. Nu a facut niciodată altceva si nici nu i-a trecut altceva prin minte-i lugubra decât sa-i insele pe oameni cu declaratii sarlatanesti si i-a găsit totdeauna pe cei potriviți pentru asa ceva. Este tipul de ordura umană care vinde gogosi răsuflate. Ca nostalgic nomenclaturist, incurabil conspirationist, virtuos conjuncturist putinist, comedian din naștere, intrigant prin formatie, Gusa probeaza prin tot ce bubuie si face, valabitatea vechii ziceri: pielea rea si rapanoasa – ori o bate, ori o lasă. Cu alura de plosnita vi-rus-ata, a ajuns de rasul lumii. Rad si ratele mute, si iepele in grajd si mucii de pe deget.

 28. D-le Libiu Mateescu! Se poate mai mult umor? Potențial aveți, mergeți puțin cu frâna trasă! Știți cum Stâlpul de Cafenea la Ciresica Timp de 35 de ani, Orban este la Nudiști la Techirghiol? Urme de coae pe nisip! D-le Nistorescu! Dacă un gunoi social a dat muștele afară din Cișmigiu timp de 35 de ani, acum va da muștele afară din Herăstrău? Un parazit suprem, vrea viață de Nabab și la pensie? Vrea să ” canibalizeze” locul unui tânăr? Un alcoolic vrea să fie Tutankhamon în politica din Rrromanistan?

 29. Este foarte ușor să creezi dispute verbale sau conflicte, să critici, să acuzi pe oricine pentru orice, să bârfești oriunde și oricând despre văzute și nevăzute, știute și neștiute creându-ți iluzia că ești mai bun, mai priceput, mai puternic decât ei sau decât ceilalți, oricine ar fi dar este greu, extrem de greu să cauți și să găsești idei constructive, să creezi consens și unitate, să fii cinstit cu tine însuți, să nu-ți exagerezi calitățile, meritele și valoarea. Să fii corect, cinstit cu cei pe care îi lauzi sau îi perii astăzi pe față iar mâine îi faci praf și invers pentrucă nu ți-au dat like sau mai știu eu ce alte motive. Nu cunosc atât de bine persoana încât să-mi pot exprima o părere pro sau contra dar nici nu mă arunc la critici sau laude ca si cum aș fi convins de adevărul absolut al spuselor mele. Ăla nu-i bun, ăla nu-i bun ăla nu-i bun. Așa o fi? Cu siguranță nu! Nici Iisus Hristos dacă ar fi astăzi printre noi, nu ar scăpa de critici, acuzații, etichetări și multe altele. Poate mai multă decență și luciditate ne este mai de folos decât critica de dragul criticii sau supraestimării propriului egou. Avem ani buni de când facem asta și nu dăm semne că am îndreptat sau că putem îndrepta ceva procedând astfel. Haideți să și construim ceva împreună căci la distrugere si demolare, ne-am dovedit campioni.

 30. Cella Serghi vs Securitatea postdecembristă, Frontul Salvării Naționale, PDSR, psd-pnl! Ireversibile Tempo Fugit, Fugit Ireparabile Tempus! Cine va mai da poporului român cei 35 de ani de chin, iobagie, Resursele, Industria, Speranța, Viitorul? Dan Marțian? Vasile Văcaru? Nicolae Văcăroiu? Adrian Năstase & Dan Ioan Popescu? Ciolacu & Ciucă? Nu cumva emigrarea, exodul, uitarea? În Atolul Bikini cu explozii Atomice, au supraviețuit șobolanii și scorpionii! În România au supraviețuit, au prosperat „numai” șobolanii! Aia cu scaun la cap au emigrat și au scuipat cu scârbă în urmă! Justiție nu, Sănătate nu, Speranța nu! Furaciune da, Minciună da! Deci? Fericiți cei Săraci cu Duhul căci toată Ghencea 2 la 2 metri este a lor! Fericiți cei din staff-ul psd-pnl căci cei Săraci cu Duhul ii votează in proporție de Masă de 35 de ani, continuu, liniar, fără emoții, fără surprize!

 31. Gușă presedinte, si neaparat Lavinia Șancru prim ministru !

 32. N-are rost sa renunti la un prieten. Inteligenta cedeaza, intotdeaua, promit solemn, cu mana pe drapel, ca in locul numelui sau, voi scrie numele tau, doar, cine se aseamana, se aduna. Pot sa folosesc noul alias, sa nu mai inspaimant pasaretul de mare anvergura ?

 33. Ciobane, diseară la Realitatea TV, pe la orele 21 trecute fix, merge Cosmin Gușă la o emisiune, poate îi răspunde lui Nistorescu.

 34. Vermorel, vezi ca mesajul acela este adresat cui TREBUIE, cine stie despre ce-i vorba in propozitie, te bagi ca musca … In plus, cioban = rector la oi.

 35. Mă dusei nu la Olt, ci la Lidl! Acolo
  Cățeii din Forța Dreptei strângeau semnături pt Forța Dreptei! Dl Orban Ludovic dacă vrea, insista și își rupe hainele, chiloții, izmenele care ii acoperă pulpele descărcate de alcool etilic CH3-CH2-OH, descărcate de bătrânețe și de lipsa totală a travaliului fizic, în beneficiul proletariatului român, de ce Dracu nu se duce la Oficiul Forțelor de Muncă? De ce nu în Uzină? Tot tăietor de frunze la câini de supt podul Grant? Nu trebuie ca să ” înapoieze înzecit Societății ceea ce ti-a dat societatea cu 8 mâini timp de 35 de ani? Tot lichea la bătrânețe, tot lichea? Să iei și calciul din oase tinerei generații? Un Zombi de 960 de ani, cățărat pe umerii, palmele celor care asuda in uzine, pe câmp, la coasă? Unde e Moralitatea, MO’RA-LI-TA-TEA? Tot filoxera pe vița de vie până te ia popă Militar? Tot gunoi? Tot putoare? Domnul Meu și Dumnezeul Meu! Multe lepre în Gradina Maicii Domnului, muuulti șobolani!

 36. Asta cu Guşă Preşedinte e ca aia cu Rareş Bogdan Primar al Capitalei! …. hahaha, auzi ce le-a trecut prin minte: RAREŞ BOGDAN CANDIDAT LA PRIMĂRIA BUCUREŞTENILOR! ….. hahaha …. dracu’-l votează pe famen!

 37. si el a absolvit Fizica, deosebirea e ca: Iohannis a reusit la Cluj, adica fara concurenta, acolo unde si la Medicina se intra cu 6, apoi daca a dat in limba materna, unul in germana din toti candidati, Gusa a intrat la IFA/Magurele/Bucuresti unde concurenta era mare si nici sustinerea etnica nu exista. Apoi unul are verb altul citeste ce primeste, nu-l duce IQ-ul sa inteleaga menirea unui presedinte el are doar pofte:”vreau guvernul meu, vreau avionul meu si vacantele mele cat mai costisitoare si o fuctie care sa-mi asigure imunitatea fata justitie care spun unii ca ma adora”…In concluzie Gusa este suporior lui Iohannis, dar fiind o ciorba reincalzita nu are sanse, chiar daca urmatorul va fi mai slab va fi ales pt ca va fi nou…

 38. Maestre nu fi rău! Dacă 80% din populația României, este analfabeta funcțional, adică pe românește proști făcuți grămadă, idioți irecuperabili, de ce sunteți „siderat” că jmecherul din imagine este multimilionar în Euro, are o armată de slugi la Cornu, lângă Ady Năstase? El în sezlong, el cu trabucul în gură, slugile, slugoii, sclavetii ii taie iarbă și ii cară rahatul? 80% idioți irecuperabili din populație. Nu are Gușa de unde alege măgari de povară? Maestre drag! În România numai imbecilii nu sunt milionari in Euro! Punct!

 39. Maimuța rujata RB cu Rolex de 60 000 de Euro, e nerăbdător ca prostul României, analfabetul obez, să devină președinte al „tutulor românilor”! Rujatul, lichea pură, vrea să păpușeze altă lichea, un prost în formă pură? Rujatul de la 2 milioane de Euro, vrea 20 de milioane de Euro? Multiplu de zece? Dacă obezul este Multiplu de zece mai prost decât Prostia ca Etalon, Rujatul are 1000% șanse de izbândă, adică Multiplu de zece avere!

 40. ….
  „Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi GUŞAŢII,
  Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!
  Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
  I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
  Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
  Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
  Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!”
  ….

 41. Gusa nu va fi presedinte si stie asta. Dar se joaca cu nervii unora, provocandu-i sa sara din baie. Aplica tactica rusilor pe front. Cu brio. Astfel aflam si noi cine cu cine si care cu care.

 42. da, un articol foarte bun. nu stiu personal cine-i Gusa. e buna uneori emisiunea. nu Putin e problema, poate nici Ghilezean (cred ca am scris coresct numele) si nimeni dintre cei enumerati sau elogiati de Gusa.
  nici SRIu nu e problema, poate nici cavalerii de la malta (scriu mic ca poate trece neobservat).
  dupa unele opinii problema sunt taranii de oras, cretinutii cu functii si ifose de Henric al VIIIlea muncitorii agramati care se lauda cu muschi, taximetreistii filosofi si femeile cu 8-12 clase intelegatoare si mari mame si filosoafe de ocazie. astia toti sunt in SRI in cavaleri si in alte comitete si comitzii. astia strica toata mancarea odata ce ei devin ingrediente in aceasta. ca e Hellvig, un tip pregatit, o fi, dar daca nu avea tichie si el, nu era bagat in seama in SRI, ca Gusa vrea poate sa fie si presedinte, o fi si asta ceva.. problema domnilor este: avem masini germane, dar ne lipsesc niscaiva germani autentici. ciao

 43. luatzi broscoiul asta din imagine ?
  inceps sa-mi latre pisica daca se uita la el 🙂

 44. Dacă a ajuns rujatul lepra supremă cu obezul analfabet, prostul suprem, să fie la Timona României înseamnă că nu mai existăm ca țară! Ce mai este de spus? Un golan călărește un prost, asta pe banii noștri! Nimic de spus, absolut nimic! Cine are urechi să audă, cine are ochi să vadă! Restul? Tâmpiți irecuoerabili 80% din populație! Dureros e Adevărul, Dureros tare de tot!

 45. Ce satisfacție enormă are maimuța rujata că face milioane de Euro din lătrat și nu, nu, nu din muncă, săpat la porumb, săpat la glia patriei! Rujatul râde că îl capuseaza pe prost, râde de se bate pe burtă de râs! Și râde și face banu’. Trei într-unul ca ness-ul! Țară veselă și tristă! Rujatul râde, obezul analfabet se crede Arhimede! Circ de circ! Nu trebuie ca să fii cadru activ în Mossad, ca să îți dai seama de ridicol!

 46. Toasu Gusa este calul troiam al alegerilor, asta inseamna ca toasu are blatu cu Iohannis facut, daca cumva iesie, sa nu-l bage pe Iohannis unde ii este locul, totul facut prin Hellvig, e simplu

 47. Maestre! Ați participat la Utrenie și Vecernie făcute ambele două de Profesorul Voiculescu Dan? V-ați spovedit la dansul, i-ați dat bani de Molifte? Puneți o pila la el, nu pila de combustie, să fiu și io crainic ca Gadea? Sau analist economic, analist militar e dl Tudor Radu! Apropo, a 29-a clonă a lui Vladimir Putin a fost zarita pe Covaci, schimba ruble pe Dolari! Se pregătește a 30-a clonă care să fie ucisă în sediul A3-Cnn de Gaz Sarin sau de Peritonita! Nu are Bârladul bețivi câte clone moarte, câți Vladimiri Puțini
  morți a văzut dl Radu Tudor! Morți de beti da! Dl Tudor Radu cu Școala Superioară de Jurnalism a fost elevul d-lui Roșca Stănescu sau Jeana Gheorghiu Dej?

 48. – @ marinarul – si eu tot din 96
  – de unde banii pentru campanie ?

 49. Dupa ce ne-am pricopsit cu Klaunus Magnus Stupidus, sas din Sibiu, asta ne mai trebuie, un svab/sas maghiarizat din Salaj, Hellwig(Calea Dracului?), uns cu toate „alifiile” externe ale serviciilor! Baietii astia, Guse si SOR, nu au altceva mai bun de facut?

 50. Nea Cornele dacă nu e prostănacul nimeni altcineva nu-i bun,așa că dăi înainte cu bățul prin gard!
  Gușă are curajul să aducă în dezbatere problemele României la care cei mai mulți nu au curajul nici să se gândească la ele da păi să vorbească.
  Concluzia:GUȘĂ PREȘEDINTE.

 51. In principiu ,afirmarea unui pol suveranist in presa si clubul de presa prin care prinde contur o activitate si organizare suveranista in pragul alegerilor apare ca extrem de pozitiva,anuntarea canditaturii de catre dl.Gusa un act de vointa si curaj pt. oricine isi poate declina CVul in baza caruia considera ca intruneste conditiile competivitatii ,urmarind un rezultat.
  Toate rezultatele la care a sperat poporul roman cel sarac,dezmostenit de soarta prin vrerea celor care au inceput prin minciuna si gogosi frumos ambalate,au esuat.
  Insasi Romania cetatenilor proiect in care cetateni infractori au fost nominalizati Petre Roman si Adrina Nastase a esuat .
  Ca sa fie autorul linistit,dl.Gusa si-a expus pozitia fata de OMS,NATO si UE -suveranism in cadrul acestora,daca e posibil etc.
  Ca sa conchidem,nu tot ce zboara se maninca,si dintr-o parte si din alta 🙂

 52. Iar nu mi-a intrat ieri un comentariu .Ce se întâmplă ,ce se întâmplă,pai se întâmpla că în acel comentariu ziceam că îl vreau pe Piedone primar general și astea din redacție m-au chiar crezut.Mai da naivi mai sunteți !
  Doctorul asta Cirstoiu „comasatul” credeți că a apărut el așa ,de undeva, să candideze că așa i-a venit lui?
  Nu,astea de felul lui ,fac parte din Lada cu Prosti,aia de care am mai vorbit eu și am vorbit degeaba.Personaje care beneficiază de protecție și care sunt ținute în așteptare ,iar la momentul „oportun” sunt „lansate”in politica,așa se construiește „democratiea de ai e nevoie de „reforme,soluții”,de justiție independenta de noi și noi „provocări”.
  Cirstoiul este exemplul unui astfel de personaj,
  protejat,scos la un moment dat ,numai că bucureștenii s-au prins de data asta.
  Ei știu că tot ce-i „comasat”vine și este „impus” de Belfer,prin el mai bine zis.
  Cirstoiu și-a început „cariera”pe vremea lui Băsescu și în câțiva ani a ajuns departe departe,cum alții nu ajung in două vieți.O cariera fulminanta.
  „Comasarea”PNL-PDL s-a făcut tot la dorința Belferului,asta are multe
  fantezii politice ,îți vine să te întrebi de unde are timp de toate?Are că-i vin pe tava!
  Acuma la București Carstoiul nu are nici o șansă ,dar are Nicușor Dan,el și Carstoiul vin din aceași Lada cu Prosti.
  Eu li prefer pe Piedone ,ajutorul de uspatar”incultul”….etc.
  Îl prefer pentru că îl latră
  USR-istii și PNL-istii care știu că Piedone e un „intrus”,că nu vine din Lada ,de aici și lătratul disperat.
  Eu sunt cu Piedone!

 53. Iar nu mi-a intrat ieri un comentariu .Ce se întâmplă ,ce se întâmplă,pai se întâmpla că în acel comentariu ziceam că îl vreau pe Piedone primar general și astea din redacție m-au chiar crezut.Mai da naivi mai sunteți !
  Doctorul asta Cirstoiu „comasatul” credeți că a apărut el așa ,de undeva, să candideze că așa i-a venit lui?
  Nu,astea de felul lui ,fac parte din Lada cu Prosti,aia de care am mai vorbit eu și am vorbit degeaba.Personaje care beneficiază de protecție și care sunt ținute în așteptare ,iar la momentul „oportun” sunt „lansate”in politica,așa se construiește „democratiea de ai e nevoie de „reforme,soluții”,de justiție independenta de noi și noi „provocări”.
  Cirstoiul este exemplul unui astfel de personaj,
  protejat,scos la un moment dat ,numai că bucureștenii s-au prins de data asta.
  Ei știu că tot ce-i „comasat”vine și este „impus” de Belfer,prin el mai bine zis.
  Cirstoiu și-a început „cariera”pe vremea lui Băsescu și în câțiva ani a ajuns departe departe,cum alții nu ajung in două vieți.O cariera fulminanta.
  „Comasarea”PNL-PDL s-a făcut tot la dorința Belferului,asta are multe
  fantezii politice ,îți vine să te întrebi de unde are timp de toate?Are că-i vin pe tava!
  Acuma la București Carstoiul nu are nici o șansă ,dar are Nicușor Dan,el și Carstoiul vin din aceași Lada cu Prosti.
  Eu li prefer pe Piedone ,ajutorul de uspatar”incultul”….etc.
  Îl prefer pentru că îl latră
  USR-istii și PNL-istii care știu că Piedone e un „intrus”,că nu vine din Lada ,de aici și lătratul disperat.
  Eu sunt cu Piedone!

 54. Iar nu mi-a intrat ieri un comentariu .Ce se întâmplă ,ce se întâmplă,pai se întâmpla că în acel comentariu ziceam că îl vreau pe Piedone primar general și astea din redacție m-au chiar crezut.Mai da naivi mai sunteți !
  Doctorul asta Cirstoiu „comasatul” credeți că a apărut el așa ,de undeva, să candideze că așa i-a venit lui?
  Nu,astea de felul lui ,fac parte din Lada cu Prosti,aia de care am mai vorbit eu și am vorbit degeaba.Personaje care beneficiază de protecție și care sunt ținute în așteptare ,iar la momentul „oportun” sunt „lansate”in politica,așa se construiește „democratiea de ai e nevoie de „reforme,soluții”,de justiție independenta de noi și noi „provocări”.
  Cirstoiul este exemplul unui astfel de personaj,
  protejat,scos la un moment dat ,numai că bucureștenii s-au prins de data asta.
  Ei știu că tot ce-i „comasat”vine și este „impus” de Belfer,prin el mai bine zis.
  Cirstoiu și-a început „cariera”pe vremea lui Băsescu și în câțiva ani a ajuns departe departe,cum alții nu ajung in două vieți.O cariera fulminanta.
  „Comasarea”PNL-PDL s-a făcut tot la dorința Belferului,asta are multe
  fantezii politice ,îți vine să te întrebi de unde are timp de toate?Are că-i vin pe tava!
  Acuma la București Carstoiul nu are nici o șansă ,dar are Nicușor Dan,el și Carstoiul vin din aceași Lada cu Prosti.
  Eu li prefer pe Piedone ,ajutorul de uspatar”incultul”….etc.
  Îl prefer pentru că îl latră
  USR-istii și PNL-istii care știu că Piedone e un „intrus”,că nu vine din Lada ,de aici și lătratul disperat.
  Eu sunt cu Piedone!

 55. Bătrâne, clar, răspicat, argumentat, multiplicat!

  Ce sa ne mai incurcam in filosofii politice! Ăsta-i omul, cu el defilati!

 56. Ce mașină frumoasă aveți. Cu ce vă ocpuați de vă permiteți?

  – Cu menta!

  – O cultivați?

  – Nu, o frec!

 57. De fapt ,comentariul era pentru celălalt editorial scris de Nistorescu ,dar nu a intrat oricât am incercat.
  Hai sa mai incerc și azi,mi-am zis și uită SURPRIZA!!!

 58. Pre … cand aist ins/insalubru’n moaca si’n gandire , ajunge’va’n mot : toata Icra Romaniei va fugi …cat o va tine piserilii !
  Pre … cand un nichipercea/rares bogdan se sterse cu el pe undeva, ce’asteptari sa ai ?!

 59. Ce conteaza Batrane, Cirstoiu, Gusa
  Piedone…

  Cand eu cu gandurile mele,
  Covor de visuri iti urzesc,
  Tu calci nepasator pe ele,
  Si-n loc sa plang, eu iti zambesc.

  Habar n-ai tu..
  Cum te alint in gandul meu,
  Si cum ma mint, ma mint mereu,
  De dragul tau in visuri cum ma pierd… Vorba Mihaelei Mihai.

 60. Ar fi bun Gușă președinte. Suveranist, susținător al intereselor României, al drepturilor și libertăților cetățenești. Exact ce am avea nevoie dar nu cred că poporul ăsta prea complexat are atâta putere în el încât să genereze printr-un vot masiv un președinte care să fie cu adevărat al României…

 61. Tremura statul paralel. Tremura Coldea si acolitii. Tremurati si voi, cei care ati scris ineptiile din articol. Doamne, da sa iasa Gusa presedinte, sa vedem slugoii de la butoane inapoi la firul ierbii!!

 62. v-am spus sa scoateti poza astuia de la gazeta…
  sta cu prezervativul ala negru pe virful capului 🙂

 63. Păi, dacă-i tăiat împrejur are șanse reale de a ajunge președinte ! Ce, lui Băsescu, Constantinescu, lui Iohanus, ba chiar și lui Iliescu le-au dat votul ca să fie aleși, românii, sau tot străinii ? 😎
  Și apropos de străini, ce-ați zice de străinu Cercel primar general al Capitalei ? 😉

 64. Infrant nu esti atunci cind sangeri
  nici ochii cind in lacrimi ti-s
  Adevaratele intringeri
  SUNT RENUNTARILE LA VIS

  Radu Demetrescu = un om neinvins de Sistem

  Sa rezumam : un om viu dintre noi ( cei muribunzi ) se scoala si protesteaza impotriva Sistemului depunindu-si ( legal inca ) candidatura la Presedintia unei tari asuprite , invinse aproape de Sistem .

  Ce fac muribunzii ?

  Il ajuta pe temerar ? Il sprijina ? Il apara ? Isi pun sperante in succesul lui ?

 65. Gușă este un ipocrit,un parvenit și un profitor, de-a dreptul penibil!

 66. Spuneam la 9:35 fara sa intuiesc ca Gealatu anuntase „rien ne va plus”: Alter ego-ul lu Cpr core/Core, „Draga Radu”/hemo roidu, fiind plasat in regiunea istorica a „taierii imprejur” are o vedere la obiect/langa obiect, adica „obiectiva”…Toata Lumea e
  „ovrei”, vrei nu vrei…Intr’adevar, totzi „clientzii” lu Draga Radu/hemo roidu e STRAINI, adica FOSTI ROMANI din clipa cand au JURAT ca lupta pentru Cauza cu orice pretz…Cu orice SACRIFICIU APLICAT POPORULUI ROMAN!!! IDEOLOGIA MARXIST/BOLSEVICA A
  GENOCIDULUI!!!
  FANATISMUL stefangheorghistilor galonati dislocati pe forum si in viata civila, reala, DEMONSTREAZA ca NU BANUL, ci IDEOLOGIA
  e MOTORUL care II MANA IN LUPTA!!!

 67. Un amărit, plin de el si prost de bubuie…small town ot Birzoiesti-Cornu…un bagabont…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.