Iar cade guvernul

Marcel Ciolacu începe să fie o poveste zilnică. Ceva banal, cu care te obișnuiești, o știre pe care n-o mai citești, o veste proastă pe care n-o mai crezi, o gură de oxigen care nu-i adevărată. El seamănă cu țața care iese dimineața la poartă și anunță ceva și pe care oamenii n-o mai bagă în seamă nici atunci cînd zice că s-a făcut dimineață.

Propoziția, constantă, betonată, de rupt gura, de contrat orice acuzație, repetată de Marcel Ciolacu pe post de ars politica a fost și este „stabilitatea României”. Orice, dar să fie stabilitate!
Mai poți zice ceva? Și, dacă îl combați sau nu-l suporți, nu poți să-l contrazici. Se apără cu „stabilitatea”!
La el, țărișoara este mai presus de orice. De partid, de vecini, de dușmani. Nu de americani, Doamne ferește!

Și nea Gheorghe, cînd e vorba de țară, începe să se gîndească tot la stabilitatea pomenită de Ciolacu. Ajunge să creadă că buzoianul e un fel de cărămidă a situației. Adică lucrurile rămîn așa căcăcioase cum sunt. Logica asta dă bine și la alegeri. Măcar cu el n-o să fie mai rău!

Buzoianului stabilitatea îi sună bine. Și-o amintește repede, este ușor de pronunțat, de introdus în orice combinație de cuvinte și propoziții politice. Stabilitatea țării, stabilitatea în regiune, politica de stabilitate, garant de stabilitate, pol de stabilitate, stabilitate macro-economică, stabilitate financiară etc. Stabilitate în tot și în toate, inclusiv în gașcă.
N-are rost să vă citez. Dați pe Google „Ciolacu” și „stabilitate” și obțineți toate variantele de cînd s-a instalat în Piața Victoriei.

Cum se explică faptul că tot el este premierul care a amenințat cel mai des cu depunerea mandatului. Adică amenință cu demisia. „Dacă PNL iese de la guvernare, președintele va primi mandatul meu (miercurea asta)“ , „dacă liberalii nu înțeleg situația, îmi depun mandatul“, „dacă PNL nu susține pachetul fiscal etc.“.

Cu o față, Ciolacu zice: „Trăiască stabilitatea, dragostea mea!“. Pe de altă parte, cu colțul gurii sale de călugăr rotofei, păcătos și hulpav: „Țară, țară, dacă așa și pe dincolo, depun mandatul!“.

După nevoi, după cum bate vîntul, după cum îl mănîncă limba și îl scarpină urechea.

Știam că Marcel Ciolacu este un prefăcut. Mai toți politicienii au două fețe. Sau zece. Unii, chiar și o sută. Acuma, vedem că este labil și incoerent. Ba își rupe hainele de pe el și își sacrifică viața pentru țară (cum a arătat la „Răvuluție”, la Buzău!?), ba se supără ca țiganul pe sat și ne amenință că-și ia calabalîcul și se cară.
Sună ca în povestea cu iepurașul dictator: Ori faceți cum zic eu, ori vă ia dracu’!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 41

69 de Comentarii

 1. Vai, aici ura dlui Nistorescu, fata de Ciolacu, curge ca Dunarea in aval de Portile de Fier. N-am gasit o comparatie mai buna…

 2. Eu doar atât îi recomand:Marcele, plimbă 🐻 că se răcește covrigu

 3. Noroc cu securitatea care are intotdeauna solutii pentru stabilitatea ei. Ii va urechi pe partenerii de guvernare. Iar inainte de alegeri va decide ce si cum.

 4. Domnu Cornel, sunt jngrijorat,dacă Ciolacu isi dă demisia, rămâneți fără job… Singur pe planetă cu ion cristoiu.

 5. hopa marcelica, cade-n cu.r si se ridica!

  este ingrijoratoare certitudinea cu care vorbeste ciolacu… pt ca certititudinile lui ciolacu sint cosntruite pe fix ceea ce este el. iar la lectiile de alba-neagra pare ca a avut numai 10…

 6. „CRITICAM,CRITICAM,CRITICAM-DA NU NE SPUI -NOI PE CINE VOTAM” ORI NU AM NȚELES EU -ORI PE CINE NUMA NU PSD! ???

 7. Nevoia de stabilitate în cadrul structurilor de securitate euroatlantice la nivel bilateral. Românii. România. Iubirea de patrie. Interesul Național. Războiul din Ucraina. Pandemia. Vaccinurile. Pfizer. Roşia Montană. FNI. Banca Religiilor. BANCOREX. CARITAS. Nu ne vindem țara!

 8. Bun,sa zicem că guvernul cade ,pe cine numești in locul lui Ciolacu prim-ministru?
  In locul lui Ponta l-ai pus pe Ciolos,in locul lui Dancila pe Ludovic Orban,acuma ce faci?
  Singura PROVOCARE care i-a mai rămas lui Johanniss este să ajungă la UE,pentru asta se lucrează ,vedem ce dăm în schimb la negocieri că noua ne rămâne să-i asiguram naveta ,excursiile și vacantele in continuare !INFRASTRUCTURA,cum se zice „deștept”.
  Adevărul e că după ce am scăpat de Ponta și Dancila ne merge bine,pe Dâmbovița ,Jiu,Someș curge lapte și miere!
  Eu am un pârâu aici la țară și cum a apărut „guvernul meu” a ieșit tot satul pe râușor ,unii pescuiesc,alții fac plaja ,e un adevărat rai nu altceva.
  Vă aștept și pe dvs. „nea Cornel” aici la noi in sat”!

 9. De ce sunt unii parinti aspri cu copiii lor? Din teama. Din teama ca ar putea gresi. Si din neincredere. Si neincrederea, tot din teama…
  Si, noi, votantii? Si noua ne este teama. Teama ca iar vom fi pacaliti.

 10. Discutii… Rosia Montana… Politicienii si interesele lor… Bursa in functie de declaratiile politicienilor. Spunea Gelu Visan pe Realitatea, nu vom afla niciodata numele lor…

 11. Pur dîmbovițean, Nistorescu o ține tot într-o bășcălie. N-ar mai conta dcă-i e antipatic Ciolacu, de vreme ce totu-i de luat în balon. La Nistorescu, toate-s cu curu-n sus în țara asta – și doar el vede, restul nu știe pe ce lume trăiește. Dar nu i-ar lămuri pe cei de nu-nțeleg care-i baiul cu alegerile – calendarul, comasările; care-s socotelile în care se-ncurcă politicienii și se bat cap în cap. De-ți vine-a crede că nici Nistorescu nu-nțelege – altminteri, ar spune-o, nu?
  Generația noastră – alui Nistorescu, Dinescu – alt miștocar – și-a afirmat ”dreptul de a huidui”, cînd cu loviluția. De-atunci, o ține langa cu Huo-n sus și-n jos. O fi dînd asta senzația libertății – ca la peluză, unde poți înjura cu spume – dar o soluție e clar că nu dă, nici măcar o idee despre cum să ieșim din necaz.
  Poate că asta-i și problema – fără soluții, poți înjura la nesfîrșit, poți beșteli pe oricine, poți fi deșteptul deștepților – după formula Care huiduie mai gros, ăla-i mai tare.

 12. Modificați legea prin care armata sa poată sa iasa în strada la orice ora și veți avea un guvern acceptat de toți partenerii strategici.
  Un Ghițău abia așteaptă ordinul de zi pe unitate. Istoria trebuie predata-n scoli pentru a nu se repeta ciclic. Credeti ca vitejii pensionari militari, care-si fac veacul la posturile TV n-au destui bani sa petreacă vacante de lux?
  Urmariti-le aplecarea spre politica și veți constata pofta lor de a indica soluții pentru orice.
  În lipsa unor oameni de valoare care sa preia puterea politica, ne vom trezi condusi de proaspeții „civili” plini de idei democratice.
  Serviciul Roman Interminabil nu iese în fata, dar nici nu sta doar în pădure.

 13. …asa, si ce faci pe urma?…noi ne descurcam, sigur mult mai bine fara voi, fara guvern…dar sunt ingrijorat pentru soarta, pentru viitorul tau!…covrigarie nu mai ai, ca ai dat faliment si nu ai mai platit taxele la buget, cu studiile ne-am lamurit, alt post in afara de paza contractuala sau picker in depozit nu gasesti la pregatirea reala pe care o ai…numai politica te salveaza, chiar daca habar nu ai cu ce se manaca…slinosule, nu te mai crede nimeni, esti constient ca te afli in aceeasi situatie cu actorul pitic pianist de la ucraci, ala depinde de continuarea razboiului, tu de a guvernului…mai ai putina rabdare, anul asta, prin iarna oricum veti pleca cu suturi in dosuri, mai strange si tu un ban pana atunci, te-asteapta vremuri grele…

 14. Nu mai cade drobul de sare. Acuma cade guvernul……[Rumburak]

 15. Eu stiu cu cine votez . Cu AUR , ca a declarat ca va desfiinta pensiile speciale , de revolutionari , cumularea de pensii si salarii de lux la stat , va da afara 500000 de capuse bugetare !!! Doar asta daca face , tot e mai mult decit fac cacaciosii psd-pnl . Iar stabilitatea lui Ciolacu nu e stabilitate , e moarte clinica .

 16. Guwernul nu are voie să cadă înainte desfășurarea europarlamentarelor, de aceea se vehiculează luna Iulie (luna lui ‘Cuptor’).

 17. Am avut presedinte un comunist cu fata umana, un intelectual, un marinar, un tip cu aere de fiinta superioara si, nimic!
  Ce urmeaza? Poate un afacerist de succes.

 18. Nu mai plange ca o vadana, il votezi tu pe SMTion si gata, ti se rezolva toate neplacerile. Atata doar, pretenul tau nu ajunge ce a visat toata viata, nu-i place electoratului de mufa lui..

 19. Urmează un ziarist cufurit, comunist, Fără imaginație, ca o babă ce comentează pe marginende șanț,ce a înțeles de la România TV și antena 3, postul preferat de Cornel Nistorescu. De unde să afle alte știri , dacă nu de la Gadea si ion critoiu, alt ceaușist.

 20. Toată lumea credea că nistorescu și-a pierdut fobia: Ciolace ! Greșit, bolile d-astea de sănătate mintala că ale lu’ nea ăsta sunt netratabile doar… balaceanca !

 21. Uite, Ciolacul ,e unul din popor , un nu-l normal la cap și pe care eu abia aștept să-l votez.
  Vi se pare „prostănacul”mai răsărit?
  Mai limbut da!
  Și apoi după „guvernul meu” e mult de reparat,multe gauri de astupat!

 22. Maine așteptăm un editorial despre doamna Firea și tentativa comandoului condus de ea in acțiunea de înlăturaee a lui Ciolacu de la conducerea partidului.
  Poimâine un editorial despre tentativa de lovitura sub centura eșuată a doamnei Firea și modul în care Ciolacu a contracarat-o.
  Raspoimaine, despre consecințele loviturii și poziția doamnei Firea în noua constelație nefavorabila creata de Marre printr-o poziționare incorecta fata de Venus.
  Ras raspoimaine despre consolidarea poziției domnului Ciolacu în tranșee și ajutoarele primite de la UE și NATO.
  Așteptăm ca ” Noua Dreapta” sa devina” Noua Stanga” și HUSR-eul sa ajungă la Guvern cu ajutorul franghilor sau a unor trupe de desant. În orice caz Rareș trebuie sa rămână chel și demagog, dar și marea speranța a liberalilor. Pentru ca domnul Ciuca nu doarme noaptea deoarece elaborează strategia de apărare a tarii contra invaziei lăcustelor africane, mari consumatoare de zăpadă si energie verde, verde de acasă rămâne scutit de critici. E normal, domnule. Strategia victoriei e esentiala pentru viitorul tarii și al luptătorilor din linia întâi, a doua și a treia. Despre luptătorii poziționăti în coloana nu am detalii și nici nu cunosc care va fi destinul lor. Ca atare, linis e cea care contează. Coloana fiind neesențiale se poate prăbuși linistita. Traiasca linia. Sa luptam pentru cei din linia întâi cu toate energiile noastre creatoare, masculine și feminine. Pe cele minoritare nu le recunosc și, ca atare, nu le acord șansa de a lupta pentru binele tarii.

 23. am vrea noi…marcel si jardel nu vor mai fi prim-ministru si sef partid niciodata (au obtinut totul pri n concurs de pupincurism si tradari)…deci vorbe de adormit politrucii.

 24. Cum te numesti cand faci acelasi luru si te astepti la rezultate diferite, Abby Normal ?

 25. …pt 11;43…cineva, cand face acelasi lucru si se asteapta la rezultate diferite se numeste tomlin!…

 26. Din numărul de atacuri la persoană ale postacilor ciolăcişti putem deduce că revulționarul de Buzău şi-a luat lumină de la Muntele Athos, dar a fost şi uns cu mir la Mănăstirea Secu. Ce bine o să ne mai stea cu un preşedinte ursar şmenar covrigar şi ospătar al lui Omar Hayssam! Asta-i pohta ce-a pohtit mafia securistă!

  Dacă Nistorescu e comunist, nu vă obligă nimeni să îi citiți articolele şi nici să comentați romane întregi, dar ordinul pe unitate se execută, nu se discută!

 27. Luați de la Johannis,luați primul pas,luați corupție generalizată care face statul nefunctional.Luati 🥕🐷🍉🍓🍍🍋☕🍶🐓🐔🍏🍇🥝🍌🍎🐠 din import.Mai vreti de la regimul corupt și mafiot a lui Johannis? Mai luați🥒🌶️🦆🦃și o 🍺 sau 🍻 ca sa mai puteți înghiți minciuna și manipularea mafiei de partid și de stat care va baga în mormânt de boala,de foame ,de mizerie și sărăcie.Luati de la Johannis 🥕 că e sănătos,fara colesterol,și votati PNL-PSD aceeasi mafie,aceeași corupție.Tara lui Johannis a devenit tara drogatilor.El Dorado al traficanților cu orice,al morților uciși de macete in fiecare zi.O tara sigura pentru liniștea noastră,fara polițisti fara jandarmi,fug ăștia pe capete din sistem,spre marea fericire a mafioților și bandiților din partidele politice.

 28. Ultimul guvern cit de cit ok a fost cel al nepotului matusi Tamara.De atunci in colo numai muraturi.Dar daca analizam corect calitatea cetateanului roman , nu poti avea ceva mai bun decit marfa de pe tejghea,sau cum e turcul si pistolul.

 29. unde mai gasim, coafeze, amante, odrasle, covrigari, macelari, soferi, pentru a-i face mari sefi ai Romaniei, undeee?

 30. Eu propun sa nu-i mai criticam pe politicienii nostri. Ei sunt doar de vitrina. Deciziile se iau undeva departe.

 31. @ gigi 12:07
  Corect !
  În urma lu’ NăsCase o să rămână un Muzeu de Artă.
  În urma ăstora o sa rămână o datorie de 200 miliarde coco.

 32. Matale zici despre orice, dar as vrea o pozitie clara despre agresiunea Rusiei. Adica sa stim si noi cu cine esti:cu Mao sau cu Tzao?

 33. bombonel al dumitale a deschis calea jafului! Stii cat am pierdut prin donarea Petromului, cate ramuri au cazut, sau doar primesti si matale un cofrag de oua?

 34. Dacă e vorba de negocieri,cu cine sa negociezi,PNL e in implozie fug că șobolanii de pe corabia în flăcări și se roagă de Ciolacu sa-i ia la bord pe corabia lui numită PSD .
  Cred că greșește dacă-i ia ,o să-i găurească corabia cu speranța că o vor scufunda.
  Șobolanul de Câțu nu are curaj să urce în corabia PSD merge spre bărcuță USR și se îndreaptă spre POLUL de dreapta ,nu spre polul nora ori sud ,au barca hodorogită.In drum o să-l ia și pe Orban care-i așteaptă în deriva calare pe un butoi cu rom.
  Ce sa negociezi cu neica-nimeni numit PNL Din care face parte Videanu și Flutur,toți greii lui Băsescu.

 35. @Batranul:
  Brrli, brrli, brrli-brr 😛
  Fara PNL sunteti lasati sa muriti care pe unde apuca mai ceva ca in “Last of us”. Daca n-ai istorie, adica experienta, repeti lectia pan-o pricepi. PSD nu au cum sa le pese mai putin de cei de sub ei. Pentru ca asta e firea umana. Alegi deseuri pana devii un deseu. Chiar cu certificat de botez, tot deseu esti pentru ca mentalitatea ti-e de hai-rup-ist si de deseu apoi.

 36. Motto:
  „Orice noroc
  Si-ntinde-aripile,
  Gonit de clipele
  Starii de loc.”
  (Mihai Eminescu- Stelele-n cer)

  In anul 2021 când presedintele Klaus Iohannis, pentru linistea lui a adus PSD la guvernare într-o coalitie cu PNL realizată împotriva naturii, acesta promitea o stabilitate politică si o majoritate confortabilă de peste 65% capabilă să facă reformarea statului. In realitate, „stabilitatea” clamată s-a dovedit o interminabilă perioadă de gâlceavă politică între membrii coaltiei PSD-PNL în care unul trage hăis si altul cea ,iar căruţa numită România rămâne pe loc. Guvernele de coalitie PSD-PNL au adus România intr-o situatie de deficit bugetar excesiv si nu a făcut nimic pentru reducerea cheltuielilor de funcţionare a statului, prin reforme structurale profunde precum:
  -Reducerea numărului de ministere la 15-16, la fel cum este in Franţa şi Germania;
  -Desfiinţarea agenţiilor şi instituţiilor care nu sunt neapărat necesare, atribuţiile lor putând fi preluate de alte instituţii, simultan cu o descentralizare reală;
  -În administraţia locală, păstrarea acelor primării care servesc peste 8.000 de cetăţeni, şi comasarea celorlalte;
  -Reducerea numărului de judeţe la 16, într-o primă etapă, apoi la 8, echivalente cu regiunile de dezvoltare;
  -Înlocuirea instituţiilor care servesc acum cetăţenii prin numerosi funcţionari, cu aplicaţii informatice care funcţionează nonstop, online.
  (Vezi: https://www.cdep.ro/proiecte/2023/400/30/3/pl197.pdf)

 37. Vazand poza de mai sus / Churchill privindu’l pe Stalin : „Asta cand iti zambeste, parc’ar vrea sa te inghita” .

 38. Iuliu, despre ce vorbesti tu? Nu vreau sa dau nume dar a trebuit sa merg de trei (3) ori la o banca pentru ca o tanara nu completa corect datele astfel ca in formularul care ajungea la destinatar, la oras, aparea strada si nici nu si-a dat seama usor, de eroare. Sa-ti spun cum se chinuiesc medicii de familie cu sistemul integrat, cum se strang pacientii la usa pentru ca „merge greu sistemul”? Si daca este o intrerupere de curent si se pierd toate datele…
  Se tot vorbeste de recalcularea pensiilor si de angajare de personal si imi este groaza gandindu-ma ce poate iesi…Sunt algoritmii si programele atat de corecte incat sa nu-i dea voie operatorului sa introduca date eronate? Nu am incredere.
  Masurile propuse de tine sunt absolut ok, eu as propune si 300 de parlamentari. Auzeam ca acum lucreaza pe saptamana, cate doua zile, trei ore pe zi…
  Si toate pensionarile la 40 de ani si toate pensiile speciale…

 39. Amărăsteanul Ciolacu e PM. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul….

 40. MIORITA ,despre @ batrinul —- ” deseu alegi , deseu esti ” ! Bine punctat .

 41. Se poate face o aroganță.

  Depunere mandat Premier, demisii din Parlament pentru cei din PSD și … să fie ce-o mai fi.

 42. Așa cum e Ciolacu, și e vrei, nu vrei, e unul dintre ei, nu prea pare a avea egal în ceea ce a pătruns la vârf în politica românească.
  Cei cu ceva sentimente naționaliste și pregătire profesională sunt atent selectați și apoi…. înlăturați !
  Că doar n-o să iasă ei prea mult în evidență, eclipsându-i pe ceilalți , sau mai știi, să intre în grațiile poporului și să nu-l mai poți da jos nici cu forța serviciilor. 😎
  În afară de asta, ce om cinstit, inteligent și chibzuit poate strânge sumele necesare pentru a fi pus pe listele de candidați ai vreunui partid, când cu ceva ani în urmă un loc de parlamentar se vindea cu de la 100.000 de coco în sus. La fel și la județene, ca să nu mai vorbim acum de escrocheria cu europarlamentarele !
  Unde, și din banii noștri , niște birocrați sadea, de nimeni aleși, ci de prin loje culeși,au alcătuit acest kibutz modern, această nouă uniune sovietică, nu întâmplător născută din aceleași minți bolnave și interese străine nouă, care a a ajuns să dicteze viețile a peste jumătate de miliard de europeni după niște legi proprii obligatorii pentru toate țările, și ca să fie cât de cât legitimi își trag și câteva sute de europarlamentari care să le valizeze, votând la ordin, toate elucubrațiile lor maladive și criminale ( vezi covidișul, cu incompatibilitatea crasă a ursulei în toată această afacere criminală a secolului 😎 ).
  Și cât timp va exista UE va continua să exeste corupție, mai ales la nivel înalt și sărăcie , mai ales la nivel de populație de rând !
  P. S. De ce credeți că e ordin să se comaseze peste tot euroșparlamentarele cu localele ? Ca să nu iasă la iveală scârba și indignarea popoarelor captive în această uniune iudeo-masonică !
  Plus că noi

 43. Despre bullying?

  „@ batrinul —- ” deseu alegi , deseu esti ” ! Bine punctat .”

  Un antrenor de arte martiale spune, daca in cei 7 ani de acasa, nu ai primit, educatie, iubire este foarte posibil sa devii un agresor in copilarie si mai tarziu. El sfatuieste agresorii sa-si oxigeneze creierele.

  Ce inseamna, in cadrul acestui forum de discutii a fi un agresor? Inseamna a refuza din start un dialog si a-l inlocui cu sentinte jignitoare.
  Mici, mari „teroristi”!
  Care este scopul unui forum de discutii? Sa-si expuna fiecare ideea si sa accepte, fara suparare, sa fie contrazis, avand posibilitatea de a da replica…

 44. Să cadă odată și să se ducă pe pustii netoții ăștia ! Nu o să plângem după ei.

 45. N-a picat Iohannis, tot degeaba. Ca-n reclama oriunde s-ar duce prin lume la aterizarre coafura rezista.

 46. „CADE” Unii. „VINE” Altii la FURAT.

  ASHA moare inceeet, o Tara, in Batjocura CINIC Murdara a TUTUROR Sarmanilor STRAMOSI carora LE au fost FurLUATE Vietile …
  NU si lea-u DAT, cum avantat demahgogisc SE zice.
  LE AU FOST LUATE!
  PreaErauDestulDeFoarteMulteLIFTELE Dreacuu’ Barbare si in Valuri, TIMP de 2000 de Ani …

 47. Nu cade indiferent ce s-ar întâmpla. Nu pleacă niciunii de la borcanul cu miere, toți își împart Taxa de protecție impusă cetățenilor din Romania: impozite pe proprietate, tot felul de taxe, TVA, adaos comercial, taxa edilitară anuală, creșterea prețurilor peste noapte, impunerea platii apei de ploaie prin firmele de distribuție apa potabila, pierderile de apa inexistentă dar puse la plata că să aibă din ce își trage finanțe politicienii, plus destule impuneri fara baza. De ce ar părăsi clanul infracțional organizat in guvern, politica și partide?!

 48. Nu e stabilitatea tarii, ci linistea lui Johanis sa.si plimbe nevasta pe banii nostri, in lux arogant fata de saracia romanilor. Apropo, vorba era „ca vacarul pe sat”, aia cu tiganul era la mal. PS:Subtilă aluzia !!!

 49. Pensionarii cu Pensii de 1300 de lei si cu 20 de Ani Vechime le Pare Rau ca se Destramă Guvernul pentru ca de la 1 septembrie 2024 nu le mai da gaura de la Covrigul lui Ciolacul !

 50. Daca cumva „Iar cade guvernul” poate se creaza premizele sa cada Alogenul Secu-i inainte de termen, pentru ca in „caderea cenzurii”
  nu mai am nicio speranta fiind batuta-n cuie ideologice ceausiste…

 51. ne-am saturat sa vedem politicieni cum se cearta si dau toate resursele in afara

 52. Domnul Nistorescu își respectă meseria de ziarist. Sunt încurcat de acest amestec psd-pnl. Mai avem amestecul de forta dreptei și sperietoarea tuturor aur. Alegerile astea 4 vor asigura bunăstarea ălora ce vor prinde un loc. Capitalismul s-au instalat, toate fabricile sunt în afara orașului și merg non-stop cu ture de 12 ore de noapte, plasarea de angajați închiriați de fabrici există încă din anii 2000, agenția de muncă este inutila și greoaie. Singurele sindicate sunt cele asociate cu bugetarii. Iar banii picați de la UE sunt folosiți pentru îmbogățirea firmelor de proiectare și construcții. Chiar nu am cu cine sa votez!

 53. Struțo-cămila PSD – PNL…o dovada a prostiei ce zace in aceste 2 partide…pai ce voteaza omul, caci doctrinele sint diametral opuse…votati Sosoaca, oricum votul e la misto…

 54. Papusile MUPETS…..Ce poza frumoasa….
  Acest guvern e cazut de mult la toate capitolele: prestatii zero, realizari zero…Asa ca nu stiu de ce mai suge in continuare din bugetul tarii constituit din taxe, biruri si imprumuturi….

 55. Faceam la 13:11 o propunere SCLAVETILOR SOVIETICI:

  Propunere de pseudonime de front, de rezerva,pentru SCLAVETII SOVIETICI care par sa fii intrat in impas: nea cireasa, nea gutuie,
  nea visina Visinescu, nea corcodusa, nea duda, nea castana, nea para, nea…Popunere adresata TROLILOR parere/singur cel Batranul
  ticacalos tomlinmarius/Cpt core/Core/Asta e care apeleaza la expresii temb belle ca sa creeze impresia ca sunt o MASA COMPACTA de ceausisti fruntasi…

 56. Tipul se slefuieste din mers. Este tot mai natural si iata ii este evident simpatic lui Meloni, papa l-a imbratisat pe bune nu protocolar, cu primarul Romei(tot un social-democrat) a legat o relatie, reactiile emigratiei romane in Italia sunt bune. Mai mult…. ideea de a finanta jumatate din suma necesara renovarii statuii imparatului Traian la Roma este geniala. Tipul creste(nu-i rau !) si iata ca este singurul care vorbeste despre problema problemelor in Romania : prapastia intre bogatani si saracimea post decembrista ! Se adanceste continuu.

 57. Draga Core, cu „nea cireasa, nea gutuie, nea visina Visinescu, nea corcodusa, nea duda, nea castana, nea para, nea…” nu indraznesc sa vorbesc dar pe tine, te cunosc de-o viata si te rog, nu-i mai ingreuna viata lui Charlie schimband nickurile, ca-l incurci cand trebuie sa intocmeasca listele, are si el nervii lui draga! Eu ti-am spus dar dupa cat te cunosc libera si voluntara, nu stiu daca te conving… Cu simpatie core/Core

 58. sa cada , ca acum 3 ani a tradat intâi iohanis cand a desemnat premier pe orban,apoi ciolacu, care in loc de antycipate s-a dus sa salveze pnl la cererea lui klaus.acum o scalda zilnic cu pensiile ce cresc pana la 3 mii si scad drastic cele mai mari de 4 mii pt ca nu ia in calcul contributivitatea , sumele la CASS DIN 2 JOBURI, CI FALSA STABILITATE SI ANII DE MANCA CU PUNCTAJUL DE NIMIC 0,5-0,75-1 IN LOC DE +2000 MII PUNCTUL DE PENSII . vine mimoza simona cu 81 lei punctul de pensie,, maxim 40-50 puncte in 45 de ani de munca. e o hotie pe față, inselaciune siCCR TREBUIE SA SE SESIZEZE CA DREPTUL DOBANDIT E INCALCAT, FURAT, ASCUNS. ANTYCIPATE, NU CERTURI, SCANDALURI CU o treapta mai jos de sosoaca si smion, ca diversiuni si manipulare.la magistrati le menti peiile mai mari decat salariile???15-20 mii??minciuni fara nr, aroganta, incompetență, penibili, jalnici.

 59. Mă intreb,, ca unui guvern la care trebuie scăunel să se uite sub pat, de mai poate pica,..Moace blege de pește sau covrigar nu cred că au superlative..Mai prost nu se poate,.

 60. Da guvernul vostru de la Buda cum ii,că văd prin Satu Mare,Oradea și toate orașele de granita hunguri câtă frunză și iarbă după benzina și soric că la Hungaria totu-i scump!Seipen?
  Victor Orban ,frumosul vostru mic ,crăcănat și buhăit!

 61. @ Batranul .. Ia intreabă bre pe unul care locuiește la Giurgiu,. sau chiar la bucurești,..Poate-ți dai palme peste frunte..

 62. dar cine nu-l uraste pe ciolacul tau mai draga, cine, aceasta-i intrebarea!
  Arata-ne si noua o singura calitate a premierilor actuali! Pe insul asta nu o sa-l voteze nici pesedistii lui!

 63. aapreciez batalia dv t adevar si lege. aseara , dna PARCALABU NU A RASPUNS cu privire la contributivitate, CRITERIU EXCLUS IN NOUA EGE PRIN SMECHERIA PUNCTAJULUI.UN prof care a predat si la stat si la particular, sau a fost demnitar si medic sau profesor, a plătit CASS IN 2-3 LOCURI DE MUNCĂ, ir noua lege ignora umulul de contributivitate, un drept dobandit si pe care DECIZIA CCR l-a mentinut ăn vechea lege. Smecheris si vagabonteala sa treci de la+2 mii punctul de pensie si sa treci la calculul 0, 50+0, 75+1e o mare mincună si ileglitate ca poti ajunge la 50-de uncte , dar valoare pct de pensie de 8 lei fac ca pensiiile de 5-6-8 mii lei sa scadă la 4 mii lei.mnciuna ca nu vor scade pensiile, cade la prima dezbatere in parlament sau OUG A LA MNCIUNĂ CIOLACU -SIMONA AERIANA, .VAADRESEZ RESPECTUOASA RIUGAMINTE sa le semnalizati ca e o fapta penaă excuderetea cumului de contributivitate si vor avea mii deprocese pt abuz in servici, inselaciune, fals si uz de fals,. o lege schioapă, plină de omisiuni si viclenii, incometență și ilegalitati.AASA SA NE AJUTE DUMNEZEU

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.