JO 2012 – Tenis de masă: Adrian Crişan, învins în sferturile de finală

Londra, 31 iul /Agerpres/ – Jucătorul român de tenis de masă Adrian Crişan a fost învins de taiwanezul Chuang Chih-Yuan, cu scorul de 4-0 (11-3, 11-4, 11-4, 11-5), marţi seara, în sferturile de finală ale probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Londra, conform AGERPRES.

Crişan a fost învins fără drept de apel de al cincilea favorit al probei, după 17 minute de joc.

Adrian Crişan rămâne cu performanţa de a fi intrat în cei mai buni 8 jucători şi de a-l fi eliminat în optimi pe germanul Timo Boll, fost numărul unu mondial.

AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.