Lecţie dură pentru Traian Băsescu. De ce această diferenţă?

Doi şefi de stat… unul respectă şi apreciază presa din ţară, iar celălalt o boicotează. Care este diferenţa între ei, se întrebă Antena 3.ro?

Chiar astăzi, Mediafax publica o ştire conform căreia Barack Obama este descendentul primului sclav înregistrat în Statele Unite. Oare acesta este motivul şi modul în care Preşedintele SUA a învăţat să vorbească şi să apecieze altfel oamenii? Oare viaţa grea te învaţă să te comporţi, te învaţă să îi apreciezi pe cei din jurul tau?

Youtube a prezentat un video în care Barack Obama le mulţumeşte jurnaliştilor care scriu de bine, sau scriu de rău de domnia sa. În schimb, preşedintele României îi face pe jurnalişti în toate felurile, de la „ţigancă împuţită”, la „găozar” sau alte apelative.

De unde apare această diferenţă?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.