Maia Sandu: Stoianoglo, candidatul Kremlinului

Maia Sandu nu vede cu ochi prea buni canidatura exprocurorului general al Moldovei Alexandr Stoianoglo la funcția de președinte. Stoianoglo, sprejinit de Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), este „candidatul Kremlinului și oligarhilor” este de părere președinta Moldovei. Declarația a fost făcută de Sandu în cadrul unui interviu pentru NordInfo, publicat pe 10 iulie.  

Un procuror pentru conducerea Rep. Moldova

Oligarhii și Kremlinul au bătut palmați și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova. Pentru că Kremlinul știe că hoții vor vinde țara noastră și, respectiv, cei de la Kremlin o vor putea folosi în scopurile lor. Noi trebuie să fim în continuare uniți și vigilenți și să nu permitem oligarhilor, hoților să revină. Noi avem un drum clar, avem o misiune serioasă – să facem ordine în țară. Să construim bunăstare, să asigurăm pace în continuare, să avem justiție dreaptă și un stat care poate proteja și asigura o viață bună pentru fiecare cetățean”, a declarat șefa statului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

17 Comentarii

 1. 1. Maia Sandu: “Stoianoglo, candidatul Kremlin-ului”
  2. Igor Dodon: “Maia Sandu, candidata Washington-lui.”

 2. „DEJA UN PICIOR DE LA FOTOLIUL MAIEI S-A RUPT! URMEAZĂ CELELALTE ȘI CĂZĂTURA! PUTIN E DE VINĂ-EL A TRIMIS ROZĂTOARELE …!

 3. logica de GAGA.

  Oricine se opune Maiei Sandu devine automat „candidatul. omul Jremlinului”, de parca doamna ar fi singura din republica Moldova care detine adevarul avsolut, transmis de insusi Bunul Dumnezeu….
  Daca e omul Kremlinului si poporul din aceasta cauza nu il voteaza este OK.
  De ce o deranjeaza pe Maia Sandu votul poporului?

  Cad si in Romania aceeasi mentalitate penibila – cum cineva critica puterea sau pe Iohanis este catalogat putinist.
  In epoca stalinista daca criticam puterea eram chiaburi sau burjui care sug sangele poporului.
  Vad ca nu e nici o diferenta – cuvintele sunt altele, dar sensul acelasi…..

 4. Țoapa asta incă nu realizează că a belit-o.. Nu reprezintă de fapt poporul, care clar nu dorește calea pe care a apucat amețita asta convinsă de Alexander Șoroș..

 5. Puful de pe botul lui Sandu tot e din pene aspre..
  Fiind în guvernul lui Plahotniuk a organizat niște licitații cu sisteme video în instituțiile ministerului învățământului care mai apoi s-au dovedit ca neefectuate și banii s-au cheltuit în vânt..Vedem că și Plahotnik zburdă zglobiu prin lume din banii furați de la stat iar fosta lui colega nici nu clipeste din ochi…Gure rele mai dau cu ceață asupra unor legături a lui Plahotniuk cu un consilier a plavanului
  care la rândul său ,pe vremuri,era primit la Chișinău boierește..
  Sandu a făcut multe greșeli căci a încălcat constituția în privința găgăuzilor ce nu-i cam pe placul sultanului..

 6. De ce moderatorii permit Marelui Urs sa se exprime atit de grosolan la adrea Maiei Sandu? Doar pentru ca acesta sustine, la fel ca altii, punctele de vedere ale Rusiei si denigreaza Romania?

  Eu, la articolul despre sustinerea Londrei pentru Zelenski, am fost cenzurat numai pentru ca am utilizat cuvinte ca ‘elucubratii’ despre comentariile cuiva care inunda forumurile cu prognoze fistichii si ‘trol al propagandei ruse’ pentru postarile cuiva care spune tot felul de enormitati despre romani si Romania.

  Cui serveste deci acest dublu standard in moderarea comentariilor?

 7. CIA-si imagineaza ca, lipindu-i de scaune pe Sandu Maia si Jale-nski, stavileste prestigiul international al Rusiei?

 8. ps: plus ca Sandu siluieste adevarul: „oligarh” este ea, fiindca „oligarh” = cineva care are si avere, si FUNCTIE POLITICA, ceea ce lui Stoianoglu, FOST procuror general, nu i se-ntâmpla. În timp ce Sandu detine puterea politica discretionara la Chisinau.

 9. Poate are dreptate? Poate îi plac mai mult oligarhii amerloci? Poate îi plac copeicile ocraineene și nu copeicile rusești? Poate îi plac cenții și silingii? Fiecare are copeica lui, maia are de lins muuuulte dosuri să ajungă din nou sclavă cu titlul de preș E dinte? SLAVĂ PĂCII, cacaielor cu aere de deținătoare a adevărului !

 10. Păi dacă nu-i place, să-l aresteze. La ea se poate şi fără motiv. Că poate la alegeri cetățenii din Moldova se uită la vecinii lor de peste Nistru şi văd că înainte de 2014 erau liniştiți şi prosperi cu oligarhii lor proruşi, iar după ce dna Nuland l-a adus pe pianist şi a dat țara oligarhilor proBlackRock au ajuns să moară în război. Aşa că poate nu íi mai votează pe Alex Soroş şi pe proiectul său de absolvire, tânăra Măița oar asta ar fi rău de tot, nu-i aşa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.