Mazăre îi răspunde lui Băsescu

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, este convins că dacă ar fi dus fetele în costume de baie în toată ţara, lumea ar fi ieşit la vot la referendumul privind demiterea preşedintelui.

„Am pierdut pe mâna ungurilor şi a boicotului lui Băsescu (…) Ştii unde s-a votat cel mai bine din toată România?! În Mamaia au votat 75%. Manechinele au făcut toată treaba… Ai văzut că au făcut treabă! Cred că trebuia să le duc şi în restul ţării…”, a comentat Mazăre la TV.

Traian Băsescu și-a justificat, duminică noaptea, absența de vot prin faptul că că le-a cerut românilor să facă acelaşi lucru şi pentru că nu a vrut să legitimeze prin prezenţa sa un referendum în care s-a „umflat” numărul voturilor şi în care fete în bikini au mers la urne.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.