Paul Stănescu, ținut în suspans

Instanța supremă a stabilit joi un nou termen în cazul cererii DNA de redeschidere a dosarului care îl vizează pe vicepremierul Paul Stănescu.

„Procesul s-a amânat pe data de 22 februarie. Tehnic, nu mă pricep. S-a analizat redeschiderea dosarului, dacă e în regulă sau nu e în regulă. Atât pot să vă spun. Eu îmi doresc un singur lucru: să respecte legea, altceva nu-mi doresc”, a spus Stănescu, la ieșirea din sala de judecată. Ședința nu a fost publică.

DNA a cerut instanței supreme redeschiderea unui dosar care vizează fapte din 2010, cauza fiind anchetată anterior de DNA Craiova şi închisă în 2013.

Ar fi vorba despre un dosar deschis pentru presupuse fapte de pe vremea când Paul Stănescu era preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

Procurorii DNA Craiova au investigat modul de finanţare al echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina, fiind suspectată modalitatea prin care instituţia publică a susţinut financiar echipa de fotbal.

Cercetările au fost demarate în urma unui raport al Curţii de Conturi pe anul 2010.

În 2013, dosarul a fost închis de DNA Craiova.

Paul Stănescu a fost președinte al Consiliului Judeţean Olt între anii 2008 şi 2016.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. E cu demisia pregatita,s-a jurat,si e om de la tara,credincios!

  2. N-ar fi preferabil sa nu mai tina omul in suspans? Sa-l tina mai bine in balans. Tic, tac. Ca pendula.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.