Paula Seling, poveste fericită. „Cred că cerul ne-a adus împreună”

Cântăreața Paula Seling a transmis public un mesaj emoționant pentru fiica sa, pe care artista și fostul soț au adoptat-o în 2016. Fetița a împlinit 10 ani.

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă. Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală, dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet. Îți multumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi. La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a scris Paula Seling pe Facebook și Instagram.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

  1. O mică poveste pentru pedopsihologi.Statul român are obiceiul(toxic) de a da copiii foarte mici(o luna-două) la mame surogat, de unde vor fi trimiși spre adopție lcam pe la doi ani.Nu știu care cap pătrat și cu ce interese a făcut asta fără a consulta o secundă literatura de specialitate.La doi ani, atașamentul copilului este deplin.Ce urmează e traumatic în viața lui și are consecințe psihologice ce nu vor dispărea.Spun specialiștii că până la doi ani este”make it or break it”.Oricum felicitări, Paula, pentru adopție și să-ți trăiască.

  2. Fericire intregii familii! Frumos gest.
    (Si eu am o fiica infiata, alaturi de cei trei baieti ai mei si suntem o familie unita, fara niciun fel de probleme. Am bineinteles si nepoti de la toti)……[Rumburak]

  3. Romania adoptiile se fac foarte, foarte greu.
    Cred ca pentru bani si pentru ca unii sa-si tina ocupate niste posturi.
    Cat despre copiii adoptati, ei trebuie sa stie asa:
    sunt doua feluri de parinti, unii care pot avea copiii si unii care infiiaza.
    Copiii infiati sunt mult mai iubiti, pentru ca ei sunt adusi in familie fara interese, fara obligatii, fara greseli.
    Si eu am avut norocul se fiu un parinte fericit.
    DEBLOCATI ADOPTIILE!

  4. Aici e nenorocirea; știu și cei ce fac și dreg că NUMAI pînă-n două luni de la naștere se fac legături, adică copilul te simte de mamă sau tată iar părinții de copil. După aceea e doar contract și obligație. Nu ne putem închipui cît de întunecați la suflet sînt cei ce conduc lumea.

  5. Adopția e mitza in sac. Vorba unui banc, a înfiat un băiat de mâna căruia avea să moară 15 ani mai târziu. Cine are, sa i trăiască, cine nu, sa nu dorească.

  6. Paula, cat de minunat, frumos si afectuos ti-ai urat fetitza la implinirea a zece ani. Cunosc sentimentul, am trait si traiesc asemenea momente unice de dragoste, simtire omeneasca si sufleteasca pentru copiii si nepotii proprii, dar si pentru ceilalti copii, in general, aceste minuni si miracole ale lui Dumnezeu pe fata Pamantului. Nu exista dragoste, afectiune, iubire mai Dumnezeiasca pe fata Pamantului decat cea fata de copii si nepoti. Sa va traiasca fetitza, Paula, si sa fitzi sanatosi ?!

  7. Gigione, ce spui tu este o probabilitate limitată care apare în cazul a aprox.2% dintre copii. O probabilitate asemănătoare de a muri te paște și când treci strada(nu 2% ci 2%din 2%) așa că poți să-ncerci.Eu am doi și a-i avea e o bucurie care nu se compară cu nimic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.