PDL îşi înlocuieşte baronii din teritoriu

PDL a declanşat, marţi, înlocuirea şefilor de filiale.

În cel mult  o săptămână vor fi trasate noile structuri de conducere din teritoriu. Vizate sunt judeţele care au înregistrat rezultate slabe la referendum şi la alegerile locale, însă „înnoirea” organizaţiilor va cuprinde şi filialele cu probleme mai vechi, potrivit rtv.net.

Până săptămâna viitoare, lista cu preşedinţii de organizaţii care vor fi nevoiţi să facă un pas în spate, precum şi numele celor care vor prelua filialele, astfel încât acestea să fie consolidate până la alegerile parlamentare din această toamnă.

Surse din conducerea PDL au explicat pentru RTV.NETcă filialele vizate de „curăţenia” declanşată în această săptămână sunt cu preponderenţă cele din sudul ţării şi câteva din Moldova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.