Planeta Crăciun de la Cluj e pentru cei bogați

Prețuri mari, produse ieftine și critici din toate părțile, cam așa putem descrie Târgul de Crăciun organizat anul acesta în centrul orașului Cluj-Napoca, relatează gazetadecluj.ro. Chiar dacă, înainte de a-și deschide porțile, toată lumea avea cuvinte de laudă, având în vedere că este organizat de UNTOLD, realitatea este una diferită, iar anul acesta, doar cei care au buzunare pline își permit să viziteze această „chermeză” de doi bani.

Primăria Cluj-Napoca trebuia să-și umple sacii cu sute de mii de euro pe an pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Unirii și cel organizat pe Platoul Sălii Sporturilor, dar lucrurile au luat o întorsătură fabuloasă. Mai exact, realitatea concesionării va aduce primăriei 9300 de euro pe an pentru o perioadă de 5 ani pentru organizarea târgului în Piața Unirii, iar pentru locația de la Platoul Sălii Sporturilor, suma ajunge la 7500 de euro pe an.

Citiți integral AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. O mizerie cu aceste iarmaroace ordinare!…rușine tuturor primarilor care au dat voie să se țină astfel de mizerii…
    Atât îi duce capul pe golanii ăștia care se pretind primari…

  2. Din păcate democrația este făcută in jurul banului totul este despre bani .. toți suntem educați să facem bani fără alte satisfactii totuși funcționează dar uneori ne lasă un gust amar …dar și dacă nu ar fi vorba de bani doar din pura dragoste pentru cei din jurul nostru și acest lucru va lasa un gust amar iar rezultatele ar fi lipsa acestor târguri care până la urmă reușesc să transmită copiilor o bucurie de care ne agățăm noi cei în vârstă …. niciodată viața nu a fost ieftină animalul om este construit să vrea mereu mai mult și când e bine întotdeauna rămâne copleșit de ideea ca poate fi si mai bine ….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.