Ponta a anunţat miniştrii că trebuie să îşi amâne vacanţa

Premierul  i-a anunţat pe miniştri că trebuie să îşi amâne vacanţa pentru anul viitor, în condiţiile în care Executivul are probleme importante de rezolvat în perioada următoare.

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, este singura excepţie: „Nu m-am putut ţine de cuvânt faţă de dumneavoastră, să aveţi vacanţă anul acesta, o amânaţi pentru anul viitor vacanţa, cu mici excepţii: domnul ministru Haşotti. Cultura sigur că mai intră în vacanţă luna aceasta, ceilalţi mai puţin”, a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de guvern.

Victor Ponta a reamintit că Guvernul începe în această săptămână discuţiile cu membrii misiunii comune a FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.