Presupusul autor al atentatului de la Burgas fusese văzut pe aeroportul din Sofia

Presupusul autor al atentatului din Burgas, soldat cu moartea a cinci turişti israelieni şi a şoferului bulgar al autobuzului, ar fi fost văzut anterior pe aeroportul din capitala bulgară, Sofia, potrivit unor martori, transmite Mediafax.ro.

Potrivit cotidianului Klassa, un cuplu ar fi declarat că este dispus să coopereze pe deplin cu poliţia, insistând că l-au văzut pe bărbat la aeroportul din Sofia la 10 iulie, între orele 10.40 şi 11.20. Acesta le-ar fi atras atenţia întrucât semăna foarte mult cu una dintre cunoştinţele lor, relatează site-ul Novinite.com.
Bărbatul avea părul lung, îşi ţinea geanta la piept, mai avea un rucsac şi purta bermude, ca şi presupusl agresor din Burgas. Acesta părea să se plimbe fără un scop anume şi fără a se apropia de vreun oficiu.
După ce au văzut fotografia presupusului agresor, cei doi soţi au verificat zborurile şi au aflat că în intervalul respectiv decolau şi aterizau mai multe zboruri între Tel-Aviv şi Sofia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.