Fostul preşedinte american Donald Trump va avea luni un interviu virtual cu un oficial al Departamentului de Probaţiune din New York, după condamnarea sa pentru 34 de acuzaţii de falsificare de documente, relatează duminică cotidianul New York Times, citat de Reuters.
Interviul obligatoriu survine în momentul în care departamentul respectiv pregăteşte o recomandare de condamnare pentru judecător. Trump urmează să fie condamnat pe 11 iulie şi riscă o pedeapsă maximă de patru ani, deşi cei condamnaţi în astfel de cazuri primesc adesea pedepse mai reduse.
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, organizează duminică un miting în aer liber în Las Vegas, în încercarea de a-şi consolida sprijinul în Nevada, un stat în care a pierdut de două ori, dar care, potrivit sondajelor, înclină spre el înainte de alegerile din 5 noiembrie, notează Reuters.
Acesta este primul miting pe scară largă al lui Trump de când un juriu din New York l-a găsit vinovat, la 30 mai, de falsificarea unor documente pentru a acoperi o plată către o vedetă porno în ajunul alegerilor din 2016, ceea ce îl face primul fost preşedinte american condamnat pentru o infracţiune.
Un zgircit , fiind miliardar trebuia sa plateasca salteaua din banii proprii si gata , oricum votantii masculi il apreciau pentru p(o)utinta .
Primul președinte american condamnat POLITIC, care totuși este mult mai bine decât să i se aplice tradiționalul glonț american…
Mos Trompa iar o baga pe aia cu ‘persecutia’; a mai cedat la coafura Pompadour(mai cade si parul,nu doar creste) dar ramane colorat pigment portocala stil ‘olandez’
De ce-i imping amerlocii la moarte pe urcacani? De asta!!! „Într-un interviu acordat duminică emisiunii „Face the Nation” de la CBS, Graham l-a acuzat pe președintele rus Vladimir Putin că este un „megaloman” care încearcă să „recreeze Imperiul Rus prin forța armelor”, începând cu Ucraina. El a mai susținut că, dacă Moscova câștigă conflictul actual, va prelua apoi bogăția Ucrainei și o va împărți cu China. Graham a descris această perspectivă ca fiind „ridicolă”, sugerând că ar fi mai bine dacă această „mină de aur” ar fi disponibilă pentru SUA.
„Ei stau pe 10 până la 12 trilioane de dolari de minerale critice în Ucraina. Ar putea fi cea mai bogată țară din toată Europa… Dacă ajutăm Ucraina acum, ei pot deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată, că 10 până la 12 trilioane de dolari din activele minerale critice ar putea fi folosite de Ucraina și Occident, nu date lui Putin și Chinei”, a declarat Graham.”