Veşti bune despre Michael Schumacher

Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur, a spus fostul director al echipei Ferrari, Jean Todt, în cotidianul Bild, la câteva zile după documentarul lansat pe Netflix despre fostul pilot neamţ.

Michael Schumacher şi Jean Todt au colaborat în perioada Ferrari. „Situaţia lui Michael Schumacher se va îmbunătăţi încet şi sigur”, afirmă fostul director de la Ferrari.

De 7 ori campion mondial în Formula 1, Schumacher se luptă din 29 decembrie 2013 pentru a anula consecinţele unui accident grav la schi, care l-a băgat în comă şi l-a făcut să dispară de pe scena publică.

Vorbind la 10 zile după lansarea documentarului pe Netflix dedicat campionului, Todt afirmă despre accidentul de la Méribel: „Va lăsa urmări”.

„Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident”, îşi aminteşte managerul (care a lăudat-o pe Corinna Schumacher acum o lună: „Dacă Schumi este încă în viaţă, este doar datorită Corinna Betsch”).

Din 2014, fostul pilot, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Mult-aşteptatul documentar despre Michael Schumacher fost lansat pe 15 septembrie, cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei.

Filmul a fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Author

10 Comentarii

  1. e o lege a compensarii:
    a avut de compensat excessul de viteza si a stat la pat!

  2. Aparatele de respirat baga aier si scot aier. Cand il scot scot si bacterii, microbi adica daca omul are TBC …ETC Toate acestea se depun pe tuburi si in aparat. Pentru ca nu se arunca cand vine alt bolnav desi se dezinfecteaza partial…bacteriile se transmit la noul pacient.
    De multe ori personalul care trebuie sa dezinfecteze aparatul de frica sa nu ia boala o face superficial.
    Asa a murit Caramitru si multi de Covid care au luat bacterii din cauza intubarii. Sumacher arata ca daca pacientul e ingrijit se face bine si dupa 10 ani. Dar cui ii pasa de bolnavi. Vine Alrahat si ii baga in saci negri de gunoi si mai si e platit regeste din banii prostilor de romani.

  3. Raliurile automobilistice si cursele de automobile si motociclete ar trebui interzise in Europa si in lume, deoarece polueaza chimic si fonic, si duc adesea la accidente tragice (recent au fost doua cazuri in Romania). Propunerea ar trebui facuta in PE de europarlamentarii romani.

  4. Chestia cu „vesti bune despre Schumacher „e sinistra!Si pe Ariel Sharon l-au tinut in coma intre 2006-2014 si care a fost sensul?

  5. @Dr Trafalet Bernabeu
    (l-au anuntzat ca fiind mort-mort chiar in aceeashi zi cand a cazut la pat cu 8 ani mai inainte;au retractat si reanuntzat cateva zile mai apoi:o fi fost asa si la caramitru?!)
    SENSUL E CA NIMENI NU E EGALUL NIMANUI!

  6. @maxtor: asigurarea medicala e totul, Scumacher nu este in coma,asistat medical acasa , pe banii lui sau ai familiei!Toti suntem egali in fata mortii, dar unii mai egali decat altii

  7. Dupa 8 ani de coma/tratament cred ca are max 50 kg + alte deficiente . Poze ale paparazzilor n-au aparut ,deduc ca e imobilizat la pat , si la un moment dat va fi deconectat de la aparate ( vezi Ariel Sharon) . Pana atunci , insanatosire grabnica !

  8. Daca avea Ronania un campion de formula 1 care sa conduca o masina romaneasca , ce se intampla. ????
    Toate masinile romanesti ereau considerate cele mai bune masini din lume. Adica Shumacher a facut reclama la vanzari masini germane

  9. Din articol nu reiese, de fapt, care e starea lui Schumacher, daca se usureaza fara plosca, daca mananca sau nu cu paiul. Gargara pentru fraieri..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.