Vosganian: Gestul lui Adomniţei e unul de onoare

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, marţi, că gestul lui Cristian Adomniţei de a demisiona din BPC al PNL este unul de onoare, care este acceptat ca atare, dar care urmează a fi validat de către structurile interne ale partidului.

Vosganian a spus că Adomniţei rămâne unul dintre liderii liberali în care PNL pune mari speranţe. „Gestul lui Adomniţei e de onoare, îl respectăm. Adomniţei rămâne unul din liderii PNL în care PNL pune mari speranţe. A fost un exemplu de onoare. (…) Noi l-am acceptat ca atare. Acest gest urmează să-l validăm în structurile interne”, a spus Vosganian.

El a menţionat că Moldova a avut o contribuţie importantă, dar a apreciat că această regiune avea resurse mai mari pentru a contribui cu votanţi la referendum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.