Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA pentru a depune documente medicale.

Este a doua oară când se prezintă cu acte medicale la DNA, săptămâna trecută premierul fiind citat pentru audieri.

În lipsa acestuia, avocata s-a prezentat cu acte medicale prin care să demostreze că primul-ministru a suferit o intervenţie medicală în Turcia.

Premierul Victor Ponta a fost externat de la clinica din Turcia, dar nu se va întoarce în ţară.

Acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook că, în următoarele 28 de zile, nu își va putea exercita activitatea din fruntea Guvernului.

Liderul PSD îi solicită președintelui Klaus Iohannis să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea în funcția de prim-ministru interimar.

Premierul Ponta este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.